Menü betöltése...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Barátok közt - Különleges kiadás (DVD)

3 190 FtEredeti ár: 3 590 Ft
Kedvezmény: 11% (400 Ft)
Előrendelés:
kibe
készlethiány

EAN: 5999545587174
Aranykártya: 27 pont

Magyar filmsorozat (2015)

Több évtizeddel korábban egy csapat gyermek sorsa különös és elszakíthatatlan szállal fonódott össze, amikor egy rideg intézmény gondjaira hagyták őket. Mély barátság szövődött köztük, amely kiállta az idő próbáját, és nagyralátó álmok szülője lett. Az azóta eltelt évek során megélték a siker és a bukás sokféle szintjét. Karriert építettek, családot alapítottak, gyermekeik születtek, elváltak. Néhányuk nem is gondolták, hogy később egy házban fognak lakni.

Egy megdöbbentő és tragikus esemény gyökerestül felforgatta Miklós, András, Nóra, Zsuzsa, László és Gabi életét, amikor Berényi Zoltán (aki titkos szerelmi viszonyt folytat Berényi Zsuzsával, András feleségével), a legidősebb fivér Miklós és András bátyja, a Berényi Építőipari Kft. alapítója és vezetője, rejtélyes körülmények között halálos kimenetelű autóbalesetet szenvedett. Autóját egy végzetes éjszakán egy titokzatos idegen (Nagy Ferenc) szorítja le az útról. A karambolt csak István, a sofőr élte túl. A baleset következtében Zoltán és István súlyos sérüléseket szenvedtek és Zoltán belehalt. Istvánt életveszélyes állapottal kórházba szállították.

A baleset után a barátok legégetőbb gondja egy olyan vállalkozás jövője, amibe még Zoltán fogott bele. Azt az épületet kezdte modern lakóházzá alakítani, amelyben gyermekként először találkoztak, ahol együtt töltötték legfogékonyabb éveiket és ahol most újra együtt élnek. Új otthonuk építését be kell fejezniük, a cégnek pedig - új vezetővel az élén - munkát és anyagi biztonságot kell nyújtania a barátoknak, családjaiknak és alkalmazottaiknak is.

A sorozatról: www.baratok.hu

Ágnesnek sikerül a terve, és komoly dilemma elé állítja Claudiát, akinek úgy tűnik, hogy nincs más választása, mint engedni. Júlia félreérti Attila és a hirtelen feltűnő nő viszonyát, mégis időt kér, hogy átgondolja az életüket. Aliz pénz nélkül megy tankolni, és a tartozás mellett még kárt is okoz a benzinkúton, így kénytelen megoldani valahogy a problémát. Gizella felfedez egy maratoni táncverseny kiírást, amin elindulnak Lászlóval, sőt a nyeremény reményében többen is részt akarnak venni a versenyen. Róbert minden erejével azon van, hogy Nórát elhódítsa Miklóstól.

Barátok közt - Különleges kiadás dvd ár: 3 190 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: Barátok közt - Különleges kiadás

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail