Menü betöltése...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Frédi és Béni: Karácsonyi harácsoló (DVD)

1 090 FtEredeti ár: 1 290 Ft
Kedvezmény: 16% (200 Ft)
raktáron

EAN: 5996514005301
Aranykártya: 9 pont

(1994)

Kőkori karácsonyt ki látott?! Most meglesheted a Flintstone-családot, kiknek ilyenkor a színházi deszkák jelentik a világot! Ha az ajándékbontogatás már nem hoz lázba, csak tedd be e kőzetlemezt és dőlj a székben hátra, hogy te is bebocsátást nyerj az alapkövi színházba. Erre kíváncsiak fiatalok és vének, hisz tudják, hogy kihagyni vétek! Hisz' ma van az ősbemutatója Decens Károly "Karácsonyi ének"-ének.

De Frédi hiába tehetséges, lehetséges, hogy megártott a sok dialógus, mit biflázott számtalan, s a feje nem káptalan. Nem csoda hát a rövidzárlat, és mire észbe kapott az üzletek zártak. Megkésett a szándék, nem lesz így ajándék. Egyszerre nem lehet színpadon és plázában, hogy lesz így estére karácsony házában?

Ez a rész oda kerüljön, ahol az eredetin a Bonus Episode-ról írnak!!!

MAGYAR SZÖVEG:

VARRÓ DÁNIEL

Varró Dani le is jött egyből a Maszat-hegyről, mikor fülébe jutott, hogy kiadásra kerül e műremek, és Frédiéknek ő írhat rímeket. Alkotás közben aztán elment Amerikába, hová sok költőtársa emigrált, de szerencsénkre ő nem így járt. Izgult azért a szerkesztő a Koloszár is, hogy poétánk bármily kolosszális, nehogy Vegasban 19-re húzzon lapot, s elbukja a laptopot, min a szöveg tartózkodott. Várták, várták, mert a határidő jócskán elmúlt, de amikor Háber Úr kettőt mordult, végül itt is minden jóra - és a szöveg magyarra - fordult.

Rendező: Joanna Romersa

Frédi és Béni: Karácsonyi harácsoló dvd ár: 1 090 Ft

Oszd meg ezt az oldalt: Frédi és Béni: Karácsonyi harácsoló

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail