Menü betöltése...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Kecskebűvölők (DVD)

3 190 FtEredeti ár: 3 590 Ft
Kedvezmény: 11% (400 Ft)
raktáron

EAN: 5999075600183
Aranykártya: 27 pont

amerikai vígjáték (2010)

A kecskebuvölok címu csípos, feketehumorú vígjáték alapja egy egészen megdöbbento valós történet, mely elképeszto titkokat mesél el az USA katonai kísérleteirol. Bob Wilton (Ewan McGregor) riporter épp a nagy sztorit keresi, mikor találkozik Lyn Cassady-vel (George Clooney), aki az USA egyik különleges, kísérleti hadseregének katonája. Cassady szerint az új hadero, az „Elso Föld Zászlóalj” bevetése során a háborúk teljesen új értelmet nyernek, tagjai ugyanis paranormális képességekkel rendelkezo emberek, akik képesek az ellenség gondolataiban olvasni, falakon áthatolni, sot, a szimpla tekintetükkel meg tudnak ölni akár egy kecskét is. A program szüloatyja, Bill Django (Jeff Bridges) eltunik, így Cassady útnak indul, hogy felkutassa.

Bár Bobnak sántít a sztori, mégis úgy dönt, hogy elkíséri az útra Cassady-t. A nyomok a látnok Hooper (Kevin Spacey) vezette titkos katonai táborba vezetnek, ahol a riporter hamarosan Django Elso Föld Zászlóalja és Hooper saját hadserege kereszttüzében találja magát. Hogy túlélje az elképeszto kalandot, valahogy túl kell járnia a nem mindennapi ellenfelek eszén.

Rendező: Grant Heslov

Szereplők: Arron Shiver, Ewan McGregor, George Clooney, Glenn Morshower, Jeff Bridges, John Galindez, Kevin Spacey, Rebecca Mader, Robert Patrick, Sean Curley

Kecskebűvölők dvd ár: 3 190 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: Kecskebűvölők

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail