Menü betöltése...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Műkedvelő műkincsrablók (DVD)

3 190 FtEredeti ár: 3 590 Ft
Kedvezmény: 11% (400 Ft)
raktáron

EAN: 5996514000818
Aranykártya: 27 pont

Amerikai játékfilm (2009)

Az ötlet zseniálisnak tűnt. Ám a tökéletes bűntény hamarosan tökéletes csődöt mond ebben a fergeteges komédiában, amelynek főszereplői az Oscar-díjas Morgan Freeman (legjobb férfi mellékszereplő, Millió dolláros bébi, 2004), Cristopher Walken (legjobb férfi mellékszereplő, A szarvasvadász, 1978), Marcia Gay Harden (legjobb női mellékszereplő, Pollock, 2000), valamint az Oscarra jelölt William H. Macy (legjobb férfi mellékszereplő kategória, Fargo, 1996).

Charles, Roger és George múzeumi őrök a becsületesség mintaképei. Amikor azonban megtudják, hogy kedvenc műtárgyaikat egy másik múzeumba akarják költöztetni, kitervelik, hogy az eredeti alkotásokat hamisítványokra cserélik. A botcsinálta tolvajok munkához is látnak, ám hiba csúszik a számításukba, és minden a feje tetejére áll. Ez a vígjáték mindennél jobban bizonyítja, hogy sosem túl késő a kalandos szórakozáshoz.

Rendezők: Pete Hewitt, Peter Hewitt

Szereplők: Breckin Meyer, Christopher Walken, Joseph McKenna, Marcia Gay Harden, Morgan Freeman, Phil Hebert, Philip Dorn Hebert, William H. Macy

Műkedvelő műkincsrablók dvd ár: 3 190 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: Műkedvelő műkincsrablók

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail