Menü betöltése...
»Webáruház»Könyv
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Pam Grout

A csodák tanítása egyszerűen (Könyv)

4 282 FtEredeti ár: 5 490 Ft
Kedvezmény: 22% (1 208 Ft)
rendelhető

Szerző: Pam Grout
Kiadó: Édesvíz Kiadó
Kiadás éve: 2020
Oldalszám: 436
ISBN: 9789635070732
Aranykártya: 36 pont

Ha mindig is el akartad olvasni A csodák tanítását, de túl nehéznek találtad és túl vaskosnak az eredeti könyvet, imádni fogod a klasszikusnak ezt az egyszerű, de könnyen érthető átiratát, amely 365 napos lebontásban foglalja neked össze az eredeti művet.

A csodák tanításának leckéi nagyon mélyek és megindítóak, ám az eredeti mű sokaknak nehezen emészthető formában tárja elénk ezt a felbecsülhetetlen értékű spirituális tudást. Most viszont a Pam Grout-nak, az E2, E3 és az Adj hálát és gazdagodj című sikerkönyvek szerzőjének köszönhetően megismerheted A csodák tanításának praktikus, könnyen alkalmazható változatát.

A könyvben a következőket találod:

- szórakoztató és egyben elgondolkoztató napi leckéket, mint például: "A fejemben élő szószátyár átlényegítése" és "Az ego nem amigo"

- a csodák tanításában szereplő eredeti spirituális szöveg lényegi üzeneteit összefoglaló magyarázatokat - a mindennapi életedre vetítve

- ismétléseket, hogy a Tanítás leckéi tényleg rögzüljenek

- személyes történeteket, melyek megmosolyogtatóak és mégis mélységesen felkavaróak

Pam Grout egyedi módon ötvözi az örök igazságokat a pop kultúrával és a személyes anekdotákkal. Magával ragadó stílusú spirituális mű, mely meg fogja változtatni az életedet.

Pam Grout a varázslat és a bűbáj frontvonalainak felfedezője. Írásai átsegítik a kétkedőket a spiritualitás oldalára. Statisztált már zombifilmben, írt már countrydalt, gyártott már tévésorozatot és társalgott már masai harcosokkal, török szultánokkal és Intivel, az ecuadori napistennel. Olyan oldalaknak ír könyveket és cikkeket, mint a CNN Travel, a Men's Journal, a The Huffington Post és a People Magazine. Olyan New York Times bestsellerek írója, mint az Adj hálát és gazdagodj, az E2 és az E3.

Pam Grout: A csodák tanítása egyszerűen könyv ár: 4 282 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: A csodák tanítása egyszerűen

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail