Menü betöltése...
»Webáruház»Könyv
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Christie Tate

A csoport (Könyv)

3 042 FtEredeti ár: 3 900 Ft
Kedvezmény: 22% (858 Ft)
rendelhető

Szerző: Christie Tate
Kiadó: HVG Könyvek kiadó
Kiadás éve: 2021
Oldalszám: 320
ISBN: 9789635650606
Aranykártya: 26 pont

Ott voltak mellettem, amikor kiborultam, [...] szenvedtem, harcoltam, bömböltem, és agyonnyomtam az üléseket a saját bajaimmal."

Christie Tate ambiciózus jogászhallgató, évfolyamelső az egyetemen, és igyekszik mindig mindenkinek megfelelni. Látszólag rendezett családi háttere ellenére végtelenül magányos, testképzavarral küzd, érzelmileg instabil és öngyilkossági gondolatai vannak.

Csatlakozik egy terápiás csoporthoz, hogy megismerje a valódi kapcsolódás élményét, megtanuljon bízni másokban a közösség támogatásával és asszertíven tudja kifejezni az érzéseit. Önismereti útján terapeutája és csoporttársai segítségével felfedezi saját testi és lelki vágyait, egyre inkább megtapasztalja az intimitást, a szerelem különféle arcait, és rájön arra is, hogy milyen társat szeretne. Izgalmas, humorral átszőtt önéletrajzi könyvéből megismerhetjük a csoportterápia módszerét, amelyben az emberi fejlődés törvényszerű részei a konfliktusok, viták felvállalása, az önelfogadás és önérvényesítés, csakúgy, mint az összekapcsolódás, a bizalom és az empátia.

A REESE WITHERSPOON KÖNYVKLUB AJÁNLÁSÁVAL

"Az első sorból figyelhetjük Christie Tate átalakulását, és azt, ahogyan megtalálja a kiutat a magányból."

REESE WITHERSPOON

A SZERZŐRŐL

Tate Christie

Christie Tate Chicagóban élő író és esszéista. Írásait közölte a New York Times (Modern Love), a Rumpus, a Washington Post, a Chicago Tribune, a MacSweeney's Internet Tendecy, az Eastern Iowa Review és más lapok. Liese Laymon a Promised Lands című esszéjét, ami 2019 őszén jelent meg, győztesnek hirdette a New Ohio Review tényirodalom-versenyében.

Christie Tate: A csoport könyv ár: 3 042 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: A csoport

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail