Menü betöltése...
»Webáruház»Könyv
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Nagyprónai János

A kis Angéla (Könyv)

2 283 FtEredeti ár: 2 890 Ft
Kedvezmény: 21% (607 Ft)
rendelhető

Szerző: Nagyprónai János
Kiadó: Könyvklub Kft.
Kiadás éve: 2022
ISBN: 9786156093288
Aranykártya: 19 pont

2037.december

Voltak szüleim, voltak barátaim, voltak álmaim. Ám a világ vezetői a kényelmes irodájukban kiadták a tűzparancsot. Láttam a fényt, ami hamuvá égetett egy várost. Még most is szaladok az álmaimban a megállíthatatlan vadászgépek elől, melyek a légvédelmi szirénával együtt sikoltozó tömeget ölik halomra. Még most is kísértenek a bombázás után kifüggesztett fényképek, ahonnan az ártatlan arcok merednek rám - sosem találták meg őket élve.

Tizenkét éves vagyok. Két évig bujkáltam a katonai vezetés fenevadjai elől, akik nem hezitáltak azon, hogy éppen ki az, aki a célkeresztjükbe kerül. A pusztításra nevelték őket, nem a könyörületre.

Egy plüss róka volt az egyetlen barátom, aki mindig jelezte nekem a közeledő veszélyt. Tudtam jól, hogy majd eljön az a bizonyos nap, amikor elfognak és megölnek. Nem lesznek vádak, csak az ítélet.

Végül egy Niki nevű őrmester talált rám. Felkészültem a halálra, miközben a pisztoly csövébe néztem. Ám hiába láttam a tekintetében a szörnyeteget, hamar ráébredtem, hogy mindez egy álarc csupán, melyet a túlélés érdekében öltött magára.

Ő lett a Nővérem, aki ebben az elpusztult világban egy új célt tűzött ki maga elé: megvédeni engem, akár az élete árán is...

...és ahogy haladunk az úton, egyre több őrülttel kerülünk szembe...

Nagyprónai János: A kis Angéla könyv ár: 2 283 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: A kis Angéla

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail