Menü betöltése...
»Webáruház»Könyv
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Rubik Ernő

A mi kockánk (Könyv)

3 159 FtEredeti ár: 3 999 Ft
Kedvezmény: 21% (840 Ft)
rendelhető

Szerző: Rubik Ernő
Kiadó: Libri Könyvkiadó
Kiadás éve: 2020
Oldalszám: 280
ISBN: 9789634331827
Aranykártya: 27 pont

A Rubik-kocka sokkal több, mint pusztán egy lebilincselő rejtvény: igazi világjelenséggé vált. Könyvek, színdarabok és hollywoodi szuperprodukciók állandó szereplője, egyetemi kurzusok tárgya, világversenyek sporteszköze. Közel fél évszázados története során így lett csaknem egymilliárd ember játéka.

A Kocka mára a gondolkodás örömének és a látszólag lehetetlen problémák megoldásának közismert jelképévé vált. Erről a csodálatos tárgyról és alkotójáról több ezer cikk és számtalan könyv jelent már meg világszerte, de Rubik Ernő - aki világéletében kerülte a nyilvánosságot - még sohasem mesélte el, milyen volt számára végigkövetni e kis tárgy minden várakozást felülmúló sikerét és különös kalandjait a nagyvilágban.

A mi kockánk - mely a világ számos pontján a magyar kiadással egy időben jelenik meg - tanulságos utazásra invitálja az olvasót a matematika, a pszichológia, az oktatás, a képzőművészet, a design, az építészet és a popkultúra területén. Elgondolkodtató, magával ragadó, álomszerű kirándulás ez modern korunk egyik legkülönlegesebb kreatív elméjével.

Rubik Ernő: A mi kockánk könyv ár: 3 159 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: A mi kockánk

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail