Menü betöltése...
»Webáruház»Könyv
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Alexandre Dumas

A Vörös Szfinx (Könyv)

3 600 FtEredeti ár: 4 500 Ft
Kedvezmény: 20% (900 Ft)
raktáron

Szerző: Alexandre Dumas
Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás éve: 2010
ISBN: 9789630790376
Aranykártya: 31 pont

A Vörös Szfinx cselekménye négy fő szálon bonyolódik: Richelieu bíboros hatalmi sakkhúzásai eredményre vezetnek-e? Előkeríthetők-e a IV. Henrik életét kioltó merényletre bujtó összeesküvők? Franciaország elhódítja-e a kulcsfontosságú Susai-hágót? És ki fogja megörökölni majdan a francia trónt?

Dumas visszatér a számára oly igézetes tizenhetedik század francia történelméhez, de A Vörös Szfinx nem folytatása, hanem ellendarabja A három testőr-nek.

Ez a Dumas-regény először kerül a magyar olvasók kezébe.

"Az epizód, a melyről a továbbiakban beszámolunk, La Rochelle ostromával egyetemben, amelyet már a három testőrről szóló könyvünkben bemutattunk, XIII. Lajos uralkodásának legdicsőbb csúcspontja.

Néhány olvasó talán felrója majd, hogy mindezen részletek […] csak a festőiség és az ismeretlenség varázsával akarnak hatni […] Nos, én e részleteket nem a beavatottaknak szánom, az ilyenek csak ugorják át őket. Azokhoz szólok, akik nincsenek ilyen ismeretekkel felvértezve, vagy azokhoz – és ők még többen vannak –, akiket vonz a történelmi regény becsvágyó címszava, és olvasás közben ismereteiket is szívesen gyarapítják.

Egyébiránt nagyon is üdvös, ha az olvasók a regényíróktól tudnak meg olyan részleteket, amelyekről a történészek megfeledkeznek, vagy mert a történelemhez méltatlannak ítélik őket, vagy mert alighanem nekik sincs róluk tudomásuk."

Alexandre Dumas

Alexandre Dumas: A Vörös Szfinx könyv ár: 3 600 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: A Vörös Szfinx

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail