Menü betöltése...
»Webáruház»Könyv
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Süveges Gergő

Apakaland (Könyv)

3 152 FtEredeti ár: 3 990 Ft
Kedvezmény: 21% (838 Ft)
rendelhető

Szerző: Süveges Gergő
Kiadó: Harmat Kiadó
Kiadás éve: 2022
Oldalszám: 232
ISBN: 9789632887340
Aranykártya: 27 pont

Ahány apa, ahány gyerek, ahány család, ahány élet, annyiféle kaland. Mégis felszabadító ráismerni arra, ami közös, ami hasonló. Menet közben pedig nem baj, ha tudunk nevetni önmagunkon, visszatekintve megbocsátani magunknak, előrenézve pedig elfogadni, hogy a kalandoknak sosem lesz végük.

Az Apakaland történetei nemcsak egy család emlékeit idézik fel, hanem minden apát és anyát megajándékoznak a ráismerés örömével. Ennek az örömnek pedig része az a felfedezés is, hogyan tudjuk egyre mélyebben ismerni, egyre nyilvánvalóbban szeretni és egyre hatékonyabban támogatni mindazokat, akik igazán fontosak számunkra.

Nincs megállás. A gyerekeink nem pihennek. Kalandra fel megint, mindig! Amíg élünk.

Süveges Gergő

Süveges Gergő újságíró, az Apakulcs szülői tréning megalkotója. Évtizedek óta tart személyes képzéseket és előadásokat az apaság témájában, az apa-gyermek kapcsolódás támogatására. Feleségével négy gyermekük van.

Apa-kép-írás és Apaszem című kötetei 2008-ban és 2012-ben jelentek meg. E két könyv esszenciája az Apakaland: egy nagycsalád történeteinek válogatása, mely szülők újabb és újabb generációi számára jelenthet felhőtlen szórakozást.

Süveges Gergő: Apakaland könyv ár: 3 152 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: Apakaland

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail