Menü betöltése...
»Webáruház»Könyv
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Mark Nepo

Az ébredés könyve (Könyv)

4 282 FtEredeti ár: 5 490 Ft
Kedvezmény: 22% (1 208 Ft)
rendelhető

Szerző: Mark Nepo
Kiadó: Édesvíz Kiadó
Kiadás éve: 2020
Oldalszám: 554
ISBN: 9789635071036
Aranykártya: 36 pont

Az vagy, amit keresel.

Szent Ferenc

A könyvben leírt felismerések gyűjtögetése olyan volt számomra, mint az úton megcsillanó kődarabokra lelni. Megálltam, hogy eltűnődjem rajtuk, tanuljak belőlük, majd zsebre tettem őket, és továbbmentem. Két év elteltével elképedve pakoltam ki a zsebemből a köveket, hogy megnézzem, mit találtam. Ezen út ragyogó darabkáiból állítottam össze ezt a könyvet.

Őszintén remélem, hogy könyvem lapjai meglepnek, felfrissítenek, kifényesítik a lelked, és hogy segítenek neked élni, szeretni és megtalálni a boldogságot.

Az ébredés könyve a lélek útját segítő kalauz. Az év minden egyes napjára jut egy elmélkedés, napi meditáció a lélekről, a barátságról, a szeretet misztériumáról. Mindegyik felismerés szüntelenül arra emlékeztet, hogy bármilyen nehézség kerüljön is az utunkba, szeressük az életet. Ez az útitársnak és lelki társnak is beillő kötet a szerző életéből, valamint másoknak a saját emberségükkel folytatott küzdelméből vett gyönyörű és őszinte dalok csokra, amelyet a nagy bölcseleti tradíciókból vett igazságok tarkítanak. Minden fejezet végén egy-egy gyakorlat segít felébreszteni az elménket és érzékeinket.

"Íme egy egész évre elegendő napi inspiráció, ami tökéletes ajándék önmagad és barátaid részére." - Oprah Winfrey

"Mark Nepo gyönyörű könyvet írt az életről, ismerve a halál árnyait. Áldás és megtiszteltetés volt számomra a szavait olvasni." - Marianne Williamson

Mark Nepo: Az ébredés könyve könyv ár: 4 282 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: Az ébredés könyve

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail