Menü betöltése...
»Webáruház»Könyv
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Deepak Chopra

Az élet 7 törvénye (Könyv)

2 878 FtEredeti ár: 3 690 Ft
Kedvezmény: 22% (812 Ft)
rendelhető

Szerző: Deepak Chopra
Kiadó: Édesvíz Kiadó
Kiadás éve: 2019
Oldalszám: 188
ISBN: 9789635070060
Aranykártya: 24 pont

HA BÁRMIKOR ÚGY ÉRZED, HOGY A RÉGI, MEGSZOKOTT MÓDON REAGÁLNÁL, KÉRDEZD MEG MAGADTÓL: A MÚLTAM RABJA VAGY A JÖVŐM ÉPÍTŐJE AKAROK LENNI?

A siker és a gazdagság nem feltétlenül kemény munka eredménye - sokkal inkább hét ezoterikus törvénynek köszönhető. Erről a hét törvényről és mindennapi életünkben történő alkalmazásukról szól a könyv.

A sikernek sok arca van: az anyagi gazdagság csak az egyik összetevője. A jó egészséget, az erőt, az életkedvet, a kapcsolatok kiteljesítését, a teremtő szabadságot, az érzelmi és lelki kiegyensúlyozottságot, a jó közérzetet és a gondolatvilág békéjét is magában foglalja.

AZ ÉLET HÉT TÖRVÉNYE világhírű bestseller ezen exkluzív kiadásán keresztül könnyen megismerkedhetünk Chopra legfőbb tanításaival. Ha elvégezzük a fejezetek végén található napi gyakorlatokat is, képesek leszünk erőlködés nélkül szert tenni a korlátlan bőségre, és minden törekvésünkben megtapasztalhatjuk a sikert!

Az élet hét törvényének mindegyike hatalmas erőt jelent, általuk önmagunk mesterévé válhatunk. A törvények egyben az élet szellemi irányelveit is képviselik, így életünket egyre tartalmasabbá, örömtelivé és minden tekintetben bővelkedővé teszik.

ABBAN A PILLANATBAN, HOGY HOZOL EGY DÖNTÉST, MEGVÁLTOZTATOD A JÖVŐT!

Deepak Chopra: Az élet 7 törvénye könyv ár: 2 878 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: Az élet 7 törvénye

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail