Menü betöltése...
»Webáruház»Könyv
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Nathaniel Branden

Az önbecsülés 6 alappillére (Könyv)

3 877 FtEredeti ár: 4 970 Ft
Kedvezmény: 22% (1 093 Ft)
rendelhető

Szerző: Nathaniel Branden
Kiadó: MotiBooks Kiadó (Guruló Egyetem Kft
Kiadás éve: 2021
Oldalszám: 560
ISBN: 9786156139214
Aranykártya: 33 pont

"Az önbecsülés hat alappillére című könyvében Nathaniel Branden a klinikai praxis és kutatás egy teljes élet alatt felhalmozódott eredményeit mutatja be. Éleslátó és provokatív programjában következetesen szól az önbecsülés fontosságáról a pszichológiai egészség, a személyes teljesítmény és a pozitív kapcsolatok tekintetében.

"De mégis hogyan teszünk szert valódi önbecsülésre?" Branden bemutatja a hat alappillért - hat olyan, a mindennapi életben alkalmazható, tevőleges gyakorlatot, amelyek megalapozzák az önbecsülést -, és öt területen járja körbe az önbecsülés központi jelentőségét: a munkahelyen, a gyereknevelésben, az oktatásban, a pszichoterápiában és általában a kultúrában.

A könyve iránymutatást nyújt azoknak - tanároknak, szülőknek, menedzsereknek és terapeutáknak -, akik más emberek önbecsülésének a fejlődéséért felelnek. Emellett azt is megmutatja, hogy a mai kaotikus és versengő világban miért alapvetően fontos az önbecsülés a személyes és szakmai hatékonyságunk szempontjából.

Nathaniel Branden kanadai-amerikai pszichoterapeuta és író könyvére ma már klasszikusként, a téma legjelentősebb műveként tekintenek. Az önbecsülés hat alappillére átfogó látásmódot kínál az emberi motiváció és viselkedés területén, mindenki számára lényeges olvasmány, aki személyes vagy szakmai szinten érdeklődik az önbecsülés iránt.

Nathaniel Branden: Az önbecsülés 6 alappillére könyv ár: 3 877 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: Az önbecsülés 6 alappillére

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail