Menü betöltése...
»Webáruház»Könyv
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Csíkszentmihályi Mihály

Flow - Út a boldogsághoz (Könyv)

2 729 FtEredeti ár: 3 499 Ft
Kedvezmény: 22% (770 Ft)
rendelhető

Szerző: Csíkszentmihályi Mihály
Kiadó: Pallas Athéné Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve: 2022
Oldalszám: 156
ISBN: 9789635731367
Aranykártya: 23 pont

"A flow megtapasztalása önmagában még nem jó és nem dicséretes, csak akkor válik azzá, ha ez a tapasztalat gazdagít téged és a környezetedet, és továbbvisz a fejlődésben." Így válaszolt Csíkszentmihályi Mihály, Széchenyi díjas pszichológus, a flow élmény koncepciójának megteremtője 2014ben Ingeborg Szöllösinek, aki ezt a különleges interjúkötetet készítette a 71 éves tudóssal.

Csíkszentmihályi Mihály a flowról, mint a kiteljesedett, boldog élet alapfeltételéről mesél, mindezt kérdés felelet formájában, életművének legfontosabb üzeneteit összefoglalva. A professzor arra is részletesen kitér, hogyan jön létre a flow, és hogyan tudjuk megteremteni a feltételeit az élet legfontosabb területein.

"Egy személyes beszélgetés Csíkszentmihályi Mihállyal inspiráló kalandtúra. Az egyik utolsó reneszánsz emberként szellemesen és elegánsan szembesít bennünket világunk vízválasztó kérdéseivel. Ennek mentén osztja meg gondolatait a gyerekneveléstől a játék társadalmi értékén át a közösségek flow élményéig. Mindezt úgy, hogy a tudós helyett most egy közvetlen barát ül velünk szemben, aki szelíden, de határozottan ösztönöz minket egy jobb és boldogabb életre."

Vécsey Zsadány, az ALEAS Simulations társalapítója

Csíkszentmihályi Mihály: Flow - Út a boldogsághoz könyv ár: 2 729 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: Flow - Út a boldogsághoz

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail