Menü betöltése...
»Webáruház»Könyv
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Ikres babanapló (Könyv)

3 112 FtEredeti ár: 3 990 Ft
Kedvezmény: 22% (878 Ft)
rendelhető

Kiadó: SZILVIA ÉS TSA. BT. KIADÓ
Kiadás éve: 2020
Oldalszám: 94
ISBN: 9786158163903
Aranykártya: 26 pont

Ez a babanapló azoknak készült, akiket olyan öröm ért, hogy egyszerre kettő gyermeket várhatnak a családba. Mert ez egy kivételes állapot! Nem csak a megszületett gyermekek különlegesek, hanem az édesanyjuk, édesapjuk szintén.

Kedves édesanya, a Te mesebeli történeted mikor kezdődött? Mikor tudtad meg, hogy két szív dobog a pocakodban? Hogyan mesélted el apának, a mamáknak és a papáknak? Te miként éled meg ezt? Amennyiben nem szeretnél elfelejteni egyetlen édes vagy akár keserű percet sem - mert néha ilyen is van - az ikrek várásáról, születésükről és kiskorukról, akkor ez a napló pontosan Neked szól! Az első percektől fel tudod vezetni az összes emléket, mivel nincs megkötve benne, hogy milyen neműek a gyermekek. Nem egyszerű időszak az első pár év, sok minden kiesik ilyenkor anyuka és apuka fejéből, ezért jó, ha kéznél van az Ikres Babanapló, amibe gond nélkül felvezethetnek minden élményt, kiegészíthetik fényképekkel, üzenetekkel.

Az Ikres Babanapló valójában a szülők számára készült, de a gyerekeknek szól. Mert amikor majd a gyermekek felnőnek és kérdeznek arról az időszakról, amikor várták őket, amikor megszülettek vagy amikor kicsik voltak, elég ezt a könyvet elővenni és együtt elmerülni az emlékekben.

Nincs szükség két babanaplóra: ebbe az egybe mindkét baba belefér!

Ikres babanapló könyv ár: 3 112 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: Ikres babanapló

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail