Menü betöltése...
»Webáruház»Könyv
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Szabó Ildikó Angéla

Menni vagy maradni? (Könyv)

2 457 FtEredeti ár: 3 150 Ft
Kedvezmény: 22% (693 Ft)
rendelhető

Szerző: Szabó Ildikó Angéla
Kiadó: Saxum Kiadó
Kiadás éve: 2021
ISBN: 9789632481470
Aranykártya: 21 pont

Menni vagy maradni?

Ez a kérdés foglalkoztatta a felnőtt magyar lakosságot 1954 és 1957 között. Ebben a rövidke történelmi időszakban nem csak a politikai életben, de a családok és az egyének hétköznapjaiban is sorsfordító események zajlottak.

Az ÉJJELI ELLETŐ című regényben megismert Szabó család megpróbáltatásai folytatódnak, és ezzel párhuzamosan betekintést nyer az olvasó a politikai harcszíntér kulisszái mögé is. A könyv oldalain megelevenedik a történelem, a gyorsan pergő események olyan izgalmasak, mintha csak játékfilm lenne, pedig ez a néhány év cseppet sem játék a résztvevők számára. Miközben a kommunista pártban gyilkos indulatok feszülnek egymásnak, a fiatalok szabadságvágya egyre erősödik, a középkorúak igazságérzete a csúcsra hág, szerelemben és gyűlöletben zajlik az élet Magyarországon. Vajon mi késztet az ország elhagyására százezreket, és miért határoznak sokan mégis az otthon maradás mellett? Létezik jó döntés egy ilyen vészterhes időszakban?

Az ÉJJELI ELLETŐ olvasói közül nagyon sokan kérték a történet folytatását. A Menni vagy maradni? regénnyel válik teljessé a Rákosi korszak leírása.

Szabó Ildikó Angéla: Menni vagy maradni? könyv ár: 2 457 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: Menni vagy maradni?

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail