Menü betöltése...
»Webáruház»Könyv
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Sas Eszterkrisztina, Pál Kata Dorottya

Mentális elsősegély napló (Könyv)

2 986 FtEredeti ár: 3 780 Ft
Kedvezmény: 21% (794 Ft)
rendelhető

Szerző: Sas Eszterkrisztina, Pál Kata Dorottya
Kiadó: Kulcslyuk Kiadó
Kiadás éve: 2022
Oldalszám: 255
ISBN: 9786156471116
Aranykártya: 25 pont

Az elmúlt néhány év bővelkedett a hatalmas "viharokban", amelyek világszinten tették próbára mindannyiunk mentális ellenálló képességét és lelkierejét. A rendkívüli események jelentősen megnövelték bennünk az alapfeszültséget, így a mindennapi terheket is nehezebb vinni, ha pedig valami újabb, váratlan nehézség elé kerülünk, könnyen úgy érezhetjük: nem bírjuk tovább.

A Mind Art pszichológusai ezért egy olyan mentális elsősegélykészletet állítottak össze, amely a polcról leemelve, szükség esetén azonnal kézzelfogható és használható eszközöket kínál az érzelmi viharok lecsendesítéséhez. Ezek minden előzetes felkészültség nélkül is eredményesen bevethetők, ha nagyon feszültnek érezzük magunkat vagy erősen szorongunk.

Ám ahhoz, hogy ne csak toldozgassuk-foldozgassuk a hajónkat vihar idején, hanem hosszú távon elérjük azt a stabil állapotot, amely kibírja a hánykolódást, fontos, hogy kialakítsunk egy saját önstabilizációs repertoárt. A kötet ebben is a segítségünkre lesz, hiszen számos különböző stesszkezelési technikát mutat be, melyekkel kedvünkre kísérletezhetünk, amíg ki nem tapasztaljuk, hogy nekünk mi válik be a legjobban. Így olyan hétköznapi szokásokat alakíthatunk ki, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk megküzdeni a stresszel, és könnyebben lendüljünk át azokon az akadályokon, amelyeket az élet elénk gördít.

Sas Eszterkrisztina, Pál Kata Dorottya: Mentális elsősegély napló könyv ár: 2 986 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: Mentális elsősegély napló

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail