Menü betöltése...
»Webáruház»Könyv
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Matthew McKay, Elizabeth Robbins Eshelmann, Martha Davis

Stresszoldó és relaxációs módszerek (Könyv)

4 289 FtEredeti ár: 5 499 Ft
Kedvezmény: 22% (1 210 Ft)
rendelhető

Szerző: Matthew McKay, Elizabeth Robbins Eshelmann, Martha Davis
Kiadó: Park Kiadó
Kiadás éve: 2021
Oldalszám: 352
ISBN: 9789633557457
Aranykártya: 36 pont

A Stresszoldó és relaxásció módszerek című kötet már több mint 1 millió példányban fogyott világszerte. A stresszoldás megkerülhetetlen útmutatója ezúttal felújított, bővített kiadásban kerül a boltokba.

A gyakorlófüzet részletes, könnyen követhető leírásokat tartalmaz azokról a módszerekről, amelyekkel a test és az elme megnyugtatható egy olyan világban, amelyben egyre több inger bombáz bennünket. Emellett bemutat néhány bizonyítottan hatásos terápiás módszert is, például a progresszív relaxációt, az autogén tréninget, az önhipnózist, a vizualizációt, valamint a tudatosságot és az elfogadás terápiát.

Az első fejezet olvasáskor az olvasó felméri, milyen tényezők váltanak ki stresszt az életében és azokra milyen tünetekkel reagál, majd megtanulja, hogyan dolgozhat ki személyre szabott tervet a stresszoldásra. Minden fejezet egy-egy módszert tárgyal, elmagyarázza, miért hatékony, majd ismerteti azokat a gyakorlatokat, amelyekkel stresszhelyzetben alkalmazható. Az eredmény egy átfogó, mégis könnyen befogadható kézikönyv, amely segít csökkenteni a stressz mértékét és kialakítani egy békésebb életet.

A stresszre adott reakciók - Testpásztázás - Légzés - Progresszív relaxáció - Meditálás - Vizualizáció - Alkalmazott relaxációs tréning - Önhipnózis - Autogén tréning - Rövid kombinált módszerek - Együttérzés önmagunkkal - Az irracionális gondolatok száműzése - A szorongás és az aggódás csökkentése - A félelem és az elkerülő magatartás - A harag leküzdése - Célkitűzés és időbeosztás - Önérvényesítés tréning - A munkahelyi stressz kezelése - A táplálkozás és a stressz - Mozgás - Amikor nem megy könnyen: kilábalás a gödörből

Matthew McKay, Elizabeth Robbins Eshelmann, Martha Davis: Stresszoldó és relaxációs módszerek könyv ár: 4 289 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: Stresszoldó és relaxációs módszerek

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail