Menü betöltése...
»Webáruház»Könyv
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Aaron T. Beck, Dr. David A. Clark

Szorongás és aggodalom munkafüzet (Könyv)

4 732 FtEredeti ár: 5 990 Ft
Kedvezmény: 21% (1 258 Ft)
rendelhető

Szerző: Aaron T. Beck, Dr. David A. Clark
Kiadó: Good Life Books
Kiadás éve: 2022
Oldalszám: 299
ISBN: 9786156455543
Aranykártya: 40 pont

Ha szeretnél végre tartósan megszabadulni a kontrollálhatatlan szorongásodtól, ez a könyv neked szól.

A szorongásnak számos arca van, de az elmúlt három évtized során több száz mentálhigiénés területen kutató szakember elkötelezett munkájának köszönhetően nagymértékben nőtt a kognitív terápia hatóköre és hatékonysága. A kötet a kognitív viselkedésterápiát veszi alapul, azt a jól bevált kezelési módot, amelyet Aaron T. Beck, az úttörő klinikus és kutató fejlesztett ki és tesztelt több mint 25 éven át. Ezen az útmutatón keresztül dr. Beck és a kognitív terápiabeli szaktársa, David A. Clark professzor és klinikai szakpszichológus a kognitív viselkedésterápia eszközeit és technikáit adják a kezedbe. A gondosan kidolgozott feladatlapok, gyakorlatok és példák jól tükrözik a szerzők több évtizedes tapasztalatát, amellyel nagyon sok emberen segítettek már.

A kognitív kifejezés a tapasztalataink megismerésére és befogadására utal. Olyan szisztematikus pszichológiai kezelés, amely megtanítja az embereknek, miként változtassák meg azokat a gondolataikat, hiedelmeiket és attitűdjeiket, amelyek fontos szerepet játszanak az olyan negatív érzelmi állapotokban, mint a szorongás és a depresszió. Gondolkodásunk befolyásolja az érzéseinket, ezért a gondolkodásmódunk átalakítása megváltoztathatja az érzéseinket.

Sajátíts el olyan gyakorlati stratégiákat, amelyekkel képes lehetsz azonosítani a szorongásod kiváltó okait, megkérdőjelezni a szorongásodhoz vezető gondolataidat és hiedelmeidet, biztonságosan szembenézni a félelmedet okozó helyzetekkel, valamint ténylegesen lazítani a szorongásod szorításán. Mindezt mindig csak egy-egy újabb lépés megtételével.

Ez a könyv azoknak íródott, akik különböző mértékű félelmet és szorongást élnek át, segít enyhíteni a pánikrohamokat, a szociális fóbiát, valamint a generalizált szorongást és aggodalmat. Ha az említett problémák bármelyikének vagy mindegyikének a tüneteit felismered magadon, segítségre lelhetsz ebben a könyvben.

A Viselkedési és Kognitív Terápiák Egyesülete (Association for Behavioral and Cognitive Therapies) által ajánlott önsegítő könyv.

Aaron T. Beck, Dr. David A. Clark: Szorongás és aggodalom munkafüzet könyv ár: 4 732 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: Szorongás és aggodalom munkafüzet

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail