Menü betöltése...
»Webáruház»Könyv
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Rendelések
Szállítási díj
Adatok mentése...

Fehér Bence

Trója III. (Könyv)

2 340 FtEredeti ár: 3 000 Ft
Kedvezmény: 22% (660 Ft)
rendelhető

Szerző: Fehér Bence
Kiadó: Holnap Kiadó
Kiadás éve: 2021
Oldalszám: 704
ISBN: 9789633492918
Aranykártya: 20 pont

Az akhájok tíz esztendeje vívják Trója, azaz Ílion várát, élükön a hősök hősével, Akhilleusszal. Eddig reménytelennek látszott a háború - de most Akhilleusz párviadalban megöli a trójai főparancsnokot, Hektórt; porban hurcolja a tetemét, majd éjszaka titokban átadja az apjának, Priamosznak. Hektór dicső temetést kap - és itt Homérosz befejezi az Íliasz történetét.

Amikor tíz év múlva a vár bevevője, Odüsszeusz elmeséli kalandjait, már így kezdi: Ílion aljáról a kikón nép Iszmaroszához vitt el a szél...

De mi történt közben? Hogy' vette be Odüsszeusz a várat, mi lett a trójaiak és az akhájok sorsa, hová lett a világszép Helené királyné elrablója, az istennők felett ítélkező Parisz? Ezt követi végig Fehér Bence regénye, melynek első kötete Akhilleusz haláláig és örökségének elosztásáig, második kötete a híres Faló építésének megkezdéséig folytatta a történetet - a trilógiát lezáró kötetben pedig magát a város bevételét, a védők pusztulását vagy rabságra jutását, és a győztesek tragikus hazatérését ismerhetjük meg.

Fehér Bence: Trója III. könyv ár: 2 340 Ft

További ajánlatunk:

Oszd meg ezt az oldalt: Trója III.

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail