Menü betöltése...
»Friss hírek»Indiai rupía árfolyama (INR)
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Zsírkréta
Vízfesték
Lyukasztó
Golyóstoll
Kalligráfia
Tűzőgép
Spirálfüzet
Füzet
Tempera
Rajztömb
Körző
Ecset
Írószertartó
Olajpasztell
Füzetbox
Oldaljelölő

awilime hírek

Hogy hirtelen ne maradj hírtelen!

2024. május 8. szerda
Mai névnap: Mihály
Holnapi: Gergely, Katinka
Napkelte: 05:15
Napnyugta: 20:04
Budapest:
15°C
1018 hPa
6 km/h
EUR: 389 Ft   USD: 362 Ft
GBP: 452 Ft   CHF: 398 Ft

Indiai rupía aktuális árfolyama: 4,34 Ft

Az árfolyam adatai az Európai Központi Banktól származnak. A valuták középárfolyam adatai minden hétköznap egyszer a délutáni órákban frissülnek.

Aktuális árfolyam

451,75 Ft
angol font
198,83 Ft
bolgár lev
71,12 Ft
brazil real
15,53 Ft
cseh korona
52,13 Ft
dán korona
388,88 Ft
Euro
51,60 Ft
horvát kuna
2,33 Ft
japán jen
0,27 Ft
koreai won
78,16 Ft
román lej
398,03 Ft
svájci frank
33,14 Ft
svéd korona
9,79 Ft
thai baht
361,98 Ft
USA dollár

Gazdasági hírek

Együttműködésre készül a Széchenyi István Egyedem és a kínai járműóriás NIO

A tervezett együttműködéssel nem csak az egyetem hallgatói járhatnak jól, hanem a magyar autó- és energiaipar is profitálhat - hozzájárulhat a zöld átalakuláshoz és a fenntartható fejlődéshez. (Infostart.hu - Gazdaság, szerda 22:33)

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai… (Portfolio.hu, szerda 22:00)

Megérkezett a kínai elnök, Orbán Viktor fogadta

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. (Portfolio.hu, szerda 21:50)

Óránként kétszázan hagyják el Rafahot

A palesztinokat segítő ENSZ-ügynökség, az UNRWA becslései szerint átlagosan körülbelül kétszáz palesztin hagyja el óránként a Gázai övezet déli részén fekvő Rafahot, miután Izrael kiadta az evakuálási parancsot. (Portfolio.hu, szerda 21:22)

Nagyot nőtt a Start Garancia portfóliója

Tovább erősítette 2023-ban gazdaságösztönző tevékenységét a Nemzetgazdasági Minisztérium tulajdonosi joggyakorlásával működő Start Garancia Zrt. Elfogadott beszámolója alapján a társaság kezességállománya az év végére elérte a 310 milliárd forintot. Tavaly 101 milliárd forinttal nőtt a portfólió, amivel több mint 140 milliárd forint összértékű finanszírozás valósult meg a hitel- és kötvénypiacon – közölte a cég. (Portfolio.hu, szerda 20:25)

Fizetésképtelen a csornai napelemgyár, nagyot bukhat rajta az MFB

Az állami tulajdonú MFB valószínűleg jelentős részét elveszíti annak a 40 millió eurós hitelnek, amelyet a csődbe ment csornai napelemgyárprojektre nyújtott. Noha a napelempiac virágzik, az Ecosolifer Heterojunction Kft. három év alatt 7,7 milliárd forint veszteséget halmozott fel - számolt be a 24.hu . (Portfolio.hu, szerda 20:13)

Figyelmeztet az ENSZ: egyre több a természeti katasztrófa

Az El Nino időjárási jelenség és az emberi tevékenység okozta éghajlatváltozás miatt a korábbi években feljegyzettnél jóval több természeti katasztrófa sújtotta Latin-Amerikát 2023-ban - közölte szerdán a Meteorológiai Világszervezet (WMO). (Portfolio.hu, szerda 20:05)

Nagyot megy idén a Monzo, itt az újabb tőkebevonás

Újabb 190 millió dollárt gyűjtött össze, így idén már 610 millió dollár befektetői tőkét vont be a Monzo – közölte szerdán a brit neobank. (Portfolio.hu, szerda 19:58)

Üzleti hírek

Nagyot bukott Valter Attila a Giro dItalián

A magyar kerékpáros az 5. szakaszon esett el, de folytatni tudta a versenyt. (hvg.hu, szerda 19:37)

„Pusztítják a magyar ember lelkét” – kifakadt Vidnyánszky Attila, amikor az RTL arról kérdezte, miért nem hívta fel Kulka Jánost

Ezzel egy 24 éves szokást szakított meg, ugyanis a Nemzet Színésze cím új birtokosát hagyományosan a Nemzeti Színház mindenkori vezérigazgatója értesíti. (hvg.hu, szerda 19:00)

Real Madrid–Bayern München Bajnokok Ligája elődöntő visszavágó – élőben a hvg.hu-n

A németországi odavágón 2–2-es döntetlent játszottak egymással a csapatok, így hatalmas izgalmak várhatóak Madridban. (hvg.hu, szerda 18:40)

ESG TOP 40 lista 2024: Zöld jelzés a legnagyobb hazai cégeknek

Immár második alkalommal készült el a HVG és a Planet Fanatics Network fenntarthatósági tanácsadó cég közös listája, amely a magyarországi nagyvállalatokat fenntarthatósági, társadalmi felelősségvállalási és vállalatirányítási (ESG) szempontok alapján állítja rangsorba. Hasonló széleskörű lista vagy értékelés korábban nem készült itthon. (hvg.hu, szerda 17:57)

Átlátszó: hiába tagadta, akkumulátorhulladékot tárol a szennyezett Salgó-patak mellett dolgozó cég

A cég szerint nem tőlük származik a patak vízében kimutatott rákkeltő anyag, mivel salgótarjáni telephelyükön még nem folytatnak hulladékkezelést, most azonban olyan képek kerültek nyilvánosságra, amelyeken lítium-ionos akkumulátor felirat szerepel a telephelyen tárolt hulladékok csomagolásán. (hvg.hu, szerda 17:29)

Több mint 10 milliárdot pumpált bele az állam, mégis bezár a nagy reményekkel indult magyar cég

A csornai napelemgyár tulajdonosa már márciusban állásidőre küldte a dolgozókat. (hvg.hu, szerda 16:10)

Pedig én mindent megadtam neki!

Egzisztenciális tény, hogy kapcsolatokba születünk, és abban tudunk létezni, fejlődni, önmagunkká válni. Ez a fejlődés akkor valósulhat meg, ha a kapcsolat igazságos, azaz az abban élők kölcsönösen figyelembe veszik a saját és a másik érdekeit, lehetőségeit, és felelősséget vállalnak azok megvalósulásáért. (hvg.hu, szerda 15:45)

Orosz pénzből vehetnek fegyvert az ukránok

Az uniós nagykövetek elvi megállapodásra jutottak azzal kapcsolatban, hogy az EU-ban befagyasztott orosz vagyonból származó nyereséget Ukrajna kaphatja meg. A pénzt az ukránok újjáépítésre és fegyvervásárlásra is fordíthatják. (hvg.hu, szerda 15:06)

Egy kicsit megnyugodtak a kutasok: Akkor marad ellátásbiztonság, ha a kormány tényleg nem avatkozik bele az üzemanyagok árazásába

Rendkívüli közgyűlésen értékelik majd a független benzinkutasok Nagy Márton szavait, de azt már most jó iránynak látja a szövetségük elnöke, hogy nem avatkozik be a kormány a piaci folyamatokba. (hvg.hu, szerda 14:33)

A Raiffeisen orosz üzleteit már az osztrák hatóságok sem támogatták tovább, a bank mégsem száll be a Strabagba

A szankcionált Gyeripaszkával való üzletet már nem tudták támogatni az osztrák hatóságok. (hvg.hu, szerda 13:42)

Oszd meg ezt az oldalt: Indiai rupía árfolyama (INR)

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Település kiválasztása
Település adatok betöltése folyamatban...
Település:
Mentés
 
Mégsem