Menü betöltése...
»TV műsor»RTL+»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL+
?
2018. június 14.
csütörtök00:4001:40-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2013) (117. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Amikor Zsófi reggel a kabinjában szembesíti Carlost a kényszerhazugságával, Kristóf pedig megalkuvás nélkül kiteszi ellenfele szűrét, Zsófi biztos benne, hogy sosem fog kiderülni az egyéjszakás kalandja Carlossal – csak a rossz lelkiismerete ne kínozná. Reginától kér tanácsot, amit Rita kihallgat, majd azzal tetézi, hogy nagy megelégedettséggel Kristóf orra alá tart egy sokatmondó videót a mobilján. Amikor Zsófi visszajön a Rita munkahelyéről egy italszállítmánnyal, inflagranti azon kapja Kristófot, hogy két nővel van. Kétségbeesetten az albérletbe menekül, és bezárkózik egykori szobájába – Joe nagy bánatára, aki így kénytelen magához költöztetni Barbit.

Gábor megjelenik az első napján az új pizzériában. Hirtelen a molett Ágnes áll előtte, akivel nem rég volt egy egyéjszakás kalandja. Amikor Ágnes váratlanul megcsókolja Gábort, a férfi ezt eleinte túlzásnak tartja, és elutasítja őt. Az új kollégákkal való vita után Gábor megvédi Ágnest, és egyre inkább kezd rájönni, hogy talán többet érez iránta, mint amit be akar vallani magának. Gábor erőteljesen latba veti magát, meggyőzi a lányt az érzéseiről, majd hivatalosan is bejelenti az összegyűlt lakótársak előtt: Ágnes mostantól a barátnője – és ő kiáll mellette! Tűzön-vízen át!

Amikor Anikó és Marci a reggelinél akaratlanul is újra közel kerülnek egymáshoz, Marci úgy határoz, hogy ez nem mehet így tovább: Ő kiköltözik! A lakóközösségben tárt karokkal várják Marcit. Joe még azt is javasolja, hogy este csapjanak egy kis ünneplést. Marci később megtudja, hogy Dia épp most akarja kivenni a szabad szobát Szandi albérletében.

További időpontok

2019. január 24. csütörtök

?
13:20 - 14:40 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1435. rész)

?
15:00 - 16:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (277. rész)

?
21:10 - 22:25 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1436. rész)

?
23:05 - 00:05 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2013) (278. rész)
2019. január 25. péntek

?
13:20 - 14:40 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1436. rész)

Linkek

Epizód

117. rész

Gyártási év

2013
David Foster Wallace
Végtelen tréfa
23% kedvezmény!7999 Ft helyett: 6159 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67
Török Eszter
Viszlát, cukor és fehér liszt!
23% kedvezmény!3990 Ft helyett: 3072 Ft
Yuval Noah Harari
Homo Deus - A Brief History of Tomorrow
23% kedvezmény!4490 Ft helyett: 3457 Ft
Borbás Marcsi
Édes békeidők
23% kedvezmény!5500 Ft helyett: 4235 Ft