Menü betöltése...
»TV műsor»RTL Klub»Válótársak
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub
?
2018. július 12.
csütörtök21:3522:50-ig

Válótársak

(évadzáró epizód)

Magyar filmsorozat (2017) (III. évad 10. rész)

A Válótársak három válófélben lévő férfi - Bálint, Dávid és Joci - története, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek.

A 3. évad

Visszatérnek a Válótársak!

Ugyan rég külön élnek, Bálint (Stohl András) még mindig szerelmes Zsófiba (Gubás Gabi). A hűtlenkedéseiről híres ingatlanügynök a harmadik évadban minden követ megmozgat, hogy visszaszerezze bizalmatlan feleségét. Úgy tűnik, sikertelenül. Bálint egyre mélyebb depresszióba süllyed, miközben Zsófi egyre szorosabb kapcsolatba kerül Bálint öccsével, a jóképű és gazdag Péterrel (Nagy Ervin). Az évad végén Zsófi belátja, hogy ez így nem mehet tovább; választania kell a két fivér között.

Eközben Dávid (Scherer Péter) - akit szerelme, Dalma elhagyott - újra összeköltözik feleségével, Tamarával (Balsai Mónika). Hiába mennek párterápiába, az elhidegült viszonyt csak nem sikerül felmelegíteniük, így hát folytatódik köztük az ádáz harc a közös vagyon felosztásáért. A gyengédségre vágyó Dávid viszonyt kezd a titkárnőjével, ám amikor véget vetne neki, a románc pszichothrilleri fordulatokat vesz. Dávid örülhet, ha épp bőrrel megússza a kalandot.

Megszülettek az ikrek, de Joci (Lengyel Tamás) és Szonja (Földes Eszter) külön élnek. Szonja pocsék anya. Joci most is egyedül cipeli a terheket. De minél több időt tölt a babákkal, annál inkább kirúgás fenyegeti a munkahelyén. Hogy anyagilag győzze, Joci kénytelen elvállalni egy gyanúsan jól fizető melót, és mire észbe kap, már a bűn útjára lépett. Vajon visszaút Joci számára? És ha van, akkor milyen áron?

A főszereplők:

Sáfár Bálint (Stohl András)

Magas, sármos, menő ingatlanügynök. Munka után gyönyörű felesége, Zsófi és két fia várja otthon. Bálintnak ez mégsem elég: minden nővel kikezd. A sokadik affér után felesége kirúgja a házból. Bálint hiába próbálja meg visszaszerezni régi életét, vadászösztöne mindig új kalandra csábítja. Hiú, szeret a középpontban lenni, irányító és szervező típus. A kétkezi munkát másokra hagyja, ha vacsorát kell főzni, csak bedob egy fagyasztott pizzát a sütőbe. Bálint kedves gesztusokkal próbálja jóvá tenni hibáit, mégis újra elköveti őket. Amilyen önző férjként, olyan figyelmes apaként: időt szakít arra, hogy elvigye fiait fociedzésre és esti mesét olvasson nekik.

Hatvani Joci (Lengyel Tamás)

Joci született ezermester, minden szakmunkát profin elvégez. Őszinteségével és szálkás izomzatával megigézi a nőket. Tizenhat éves kora óta Szonjával jár. Egyszerű, békés életet akar élni, de Szonja neurózisa lassan felemészti a kapcsolatukat. Joci nehezen, de a szakítás mellett dönt. Az új helyzet hatására kinyílik, és kiderül, hogy őstehetség a szexben. A tettek embere, zavarban van, ha az érzéseiről kell beszélni.

Jakab Dávid (Scherer Péter)

Cégét, vagyonát apjától örökölte, ebből tartja el magas életszínvonalon két gyermekét és feleségét, Tamarát. Dávid cselédként szolgálja ki őket, hogy némi szeretetet és megbecsülést csikarjon ki belőlük. Miután felesége eszközként használja lányukat egy vitában ellene, Dávid végre a sarkára áll és elköltözik. Önbizalma napról napra erősödik, egyre kevésbé hagyja magát zsarolni. A problémák ellenére nem akar válni, bízik abban, hogy kisiklott házassága helyrehozható. Kedves, nyílt szívű fickó, de a stresszt néha artikulálatlan üvöltésben vezeti le.

Sáfár Zsófi (Gubás Gabi)

Rendezvényszervező cégnél dolgozik. A munka mellett példás anya és háziasszony. Bálint a nagy szerelem az életében, mindig hűséges volt hozzá. Bálint nem. Zsófi mégis sokszor megbocsájtott, abban a hitben, hogy férje megváltozik. Elfáradt abban, hogy a férfi hazugságait és ígéreteit hallgassa, kidobja a házból. Próbál új kapcsolatot kezdeményezni, de nem tud elszakadni Bálinttól: összeköti őket a két gyerek és a közösen eltöltött évek.

Vándor Szonja (Földes Eszter)

Nem vágyik karrierre, Jociból és alkalmi munkákból él. Szélsőséges, neurotikus. Retteg a magánytól. Képtelen a boldogságra, mindig talál okot arra, hogy aggódjon valamiért. Kamaszkorában jött össze Jocival, ő volt az egyetlen férfi az életében. Önbecsülése romokban van, amiért nem tud teherbe esni. Éppen ezért fél, hogy túl kevés Jocihoz. Birtoklási vágya egyre erősebb, féltékenységi rohamai egyre nagyobbak. Nem veszi észre, hogy megtermékenyítési őrülete már tönkretette a közöttük lévő intimitást: szexszel akarja visszahódítani Jocit, de ezzel csak még jobban elijeszti.

Jakab Tamara (Balsai Mónika)

Ambícióiról, ha volt egyáltalán, régen lemondott a kényelemért cserébe, amit Dávid biztosít neki. A házimunkát rangon alulinak tartja, a gyereknevelés alatt a kényeztetést érti. Tizenhat évnyi házasság után teljesen átvette az irányítást férje felett, mégis szenved attól, hogy papucsot csinált belőle. Hideg és bosszúálló típus, nem fél eszközként használni gyermekeit Dávid ellen. Miután férje elköltözik, megretten a gondolattól, hogy addigi egzisztenciáját elveszítheti. Dávid új határozottsága és keménysége egyszerre vonzza és taszítja.

Joci élete kockáztatásával segít a rendőröknek, hogy elkapják Rönét. Bálint előtt nagyobb kihívás áll: ajándékot kell vásárolnia az édesanyja születésnapjára. Dávid és Tamara fényűző vacsorával ünneplik meg, hogy végre hivatalosan is elváltak. Aranka kétségbeesésében öngyilkosságra készül. A születésnapi szeánszon Zsófi meglepő döntést hoz. Szonja váratlan bejelentéssel sokkolja Jocit. Hiába, a fiúk most is csak egymásra számíthatnak.

Filmelőzetes: Válótársak
[Hibabejelentés]

Rendezte

Kovács Dániel Richárd; Herczeg Attila

Szereplők

Stohl András
Scherer Péter
Lengyel Tamás
Gubás Gabi
Földes Eszter
Balsai Mónika
Börcsök Enikő
Alföldi Róbert
Nagy Ervin
Kozma Ákos
Bartsch Kata
Seress Zoltán
Szalontay Tünde
Elek Ferenc
Simonyi Kriszta
Bezerédi Zoltán
Petrik Andrea
Adorjáni Bálint

Linkek

Évad

3. évad

Epizód

10. rész

Gyártási év

2017

Eredeti cím

Válótársak 3

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

7,75
0/10
4 szavazat átlaga: 7,75
Kovács István
Magyar emlékek Lengyelországban
23% kedvezmény!4990 Ft helyett: 3842 Ft
Beck Andrea
A Titoktündér - Rejtélyek Tündérországban
23% kedvezmény!3300 Ft helyett: 2541 Ft
Edith Eva Eger
A döntés
23% kedvezmény!3999 Ft helyett: 3079 Ft