Menü betöltése...
»TV műsor»RTL+»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL+
?
2018. november 17.
szombat15:0016:00-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2013) (221. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Joe korán reggel azzal sokkolja a lakótársait, hogy kijelenti, néhány hónapra elköltözik a városból, mert egy motoros túrára készül Afrikába. Lali és Regina teljesen kiborulnak, és meg akarják akadályozni, de Joe nem hajlandó változtatni a véleményén. Regina ennek ellenére megkéri Barbit, hogy segítsen lebeszélni Joe-t. Amikor Barbi elutasítja, Regina még mindig nem hajlandó feladni, és egy bárba szervezi Joe-t és Barbit, hogy kényszerítse őket a kibékülésre. A találkozó viszont nem a terv szerint megy, és Joe egyre inkább úgy érzi, hogy távolságra van szüksége Barbitól, aki nem hajlandó őt visszafogadni. Barbi visszavonul a lakóhajóra, ahol Hanna megvigasztalja, miközben Joe a gondolataiban elköszön az élete nagy szerelmétől.

Marci rá akarja beszélni Anikót, hogy rúgja ki Fannit, de Anikó úgy érzi, hogy felelős érte és nem tekinti konkurenciának. Amikor Marci megköszöni Fanninak, hogy nem árulta el Anikónak, ami köztük volt, Fanni egyre inkább küzd a helyzettel és nem tudja, meddig fogja még bírni. Marci megkéri, hogy ne tegye tönkre a kapcsolatát, de Fanni tovább reménykedik. Marci Anikóért még egy munkát is lemond, amit Klára szerzett neki, és inkább a tropicariumban tölti a délutánt a szerelmével. Anikó teljesen ledöbben, hogy Marci milyen spontán lett. Amikor ráadásul még egy indiai utat is meg akar vele tervezni, nem sejti, hogy Marci csak a problémái elől menekül.

Ádám reggel meglátogatja Alexát, és elnézést kér, azért mert megcsalta. Alexa viszont tanult a hibáiból, és nem akarja visszafogadni. Amikor Ádám rosszul fogadja a hírt, Alexa örül, hogy Gábor mellette van, és kirúgja őt a lakásból. Ettől függetlenül bizonytalan a döntésében, mert sokat fektetett bele ebbe a kapcsolatba. Zsófi azt tanácsolja neki, hogy hallgasson a szívére. Amikor Ádám később megjelenik a kozmetikában, hogy nyomást gyakoroljon rá, Alexának végleg elege lesz. Otthagyja Ádámot, és a szépségszalonját. Később az albérletben össze van zavarodva, és természetesen Gábor azonnal megvigasztalja. Összejönnek, de megegyeznek, hogy nem sietik el a dolgokat, és adnak egymásnak időt.

További időpontok

2019. február 23. szombat

?
14:10 - 15:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1453. rész)

?
15:20 - 16:30 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1454. rész)

?
16:30 - 17:40 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1455. rész)

?
17:40 - 18:50 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1456. rész)

?
18:50 - 20:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1457. rész)

Linkek

Epizód

221. rész

Gyártási év

2013

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67
Chris Carter
Halállista
23% kedvezmény!3490 Ft helyett: 2687 Ft
Titus Livius
Róma története a Város alapításától (I-XX. könyv) - I. kötet
23% kedvezmény!5990 Ft helyett: 4612 Ft
Vrábel Krisztina
160 grammos szénhidrátdiéta 1. rész - Finom falatok, lemondás nélkül
23% kedvezmény!3900 Ft helyett: 3003 Ft