Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II
?
2019. október 15.
kedd15:5017:00-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2019) (1623. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Ákos egy percet nem aludt, attól fél, hogy következő drogteszt pozitív eredménnyel fog zárulni. Ám Norbi próbálja nyugtatni, hogy utána olvasott az interneten, ennyi idő után már nem lehet kimutatni. Ákos reménykedni kezd, de később az edzője elmondja neki, hogy a teszt pozitív lett. Lantos kidobja Ákost a csapatból, akivel példát kell statuálnia.

Alesszia reggel kapkodva rohan dolgozni, mivel elaludt. Rengetegszer elnézést kér Stefitől, és azon van, hogy az összes rábízott feladatot maximálisan teljesítse. A nagy hajtás közben pár perc szünetet tart és elalszik, amin Stefi rajtakapja. A letolás azonban elmarad, mert Stefi fodrásza lemondta az időpontot, viszont muszáj lenne tökéletesen kinéznie, mert randija lesz a férjével.

Joe és barátai hajnal óta úton vannak a Grossglockner felé, de meg kell állniuk, mert gondok adódtak a kocsi utánfutójával. Megáll mellettük egy motoros lány, Betti, aki segít Joe-nak szerszámot szerezni. Miután megérkeztek a szállodába, Dávid azzal húzza az apját, vallja be, mennyire bejött neki a csaj, de Joe hárít, ő ide csak motorozni jött. Tamara és Szofi gyalog elindulnak túrázni, és mormotákat simogatni, miközben Szofi kiönti a lelkét Tamarának, hogy képtelen túllépni Tamáson. Bár mormotákkal nem találkoznak, de összefutnak Bécy-vel, aki egy titkos fogyókúrán van itt az Alpokban. Eközben Joe és Dávid motoroznak, meghitt apa-fia élményekkel gazdagodnak, miközben Joe is megnyílik Dávidnak, és elmondja, hogy nem tudja lezárni a Barbi sztorit. A hegyen Joe újra összefut Bettivel, a motoros lánnyal, és Dávid unszolására Joe leszólítja a lányt.

További időpontok

2019. október 21. hétfő

?
15:50 - 17:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1627. rész)

?
19:00 - 20:15 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1628. rész)

?
23:30 - 00:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1628. rész)
2019. október 22. kedd

?
15:50 - 17:00 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1628. rész)

?
19:00 - 20:15 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1629. rész)

Linkek

Epizód

1623. rész

Gyártási év

2019

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67

Előző műsor

14:45 Showder Klub
»
15:50
»

Következő műsor

17:00 Segítség, bajban vagyok!: Pisztoly gyermekkézben
Oszd meg ezt a TV műsort: Éjjel-Nappal Budapest

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Dr. Szerényi Gábor
Zempléni kalandozások - Az Északi-Zemplén természeti és kulturális értékei
23% kedvezmény!5996 Ft helyett: 4617 Ft
Montenegró23% kedvezmény!2490 Ft helyett: 1917 Ft
Beck Andrea
A Titoktündér - Rejtélyek Tündérországban
23% kedvezmény!3300 Ft helyett: 2541 Ft