Menü betöltése...
»TV műsor»RTL Klub»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub
?
2019. január 15.
kedd12:4013:55-ig

Éjjel-Nappal Budapest

Magyar filmsorozat (2019) (1428. rész)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Karola egy egész hétvégén át őrlődött a múlt heti eseményeken, és hogy Szilárd és Teó közül ki lenne számára a megfelelő választás. Bori továbbra is azt tanácsolja, hogy mind a két srác kuka, ám a nyugodt elmélkedést Szilárd látogatása és meglepetése akadályozza meg. A srác a gyerekkori jó élményeket akarja felszínre hozni Karolában, ám a cirkuszlátogatás a lány, és így végül Szilárd számra is kedvezőtlen fordulatot vesz.

Gábor nagyon aggódik, amikor Joe ügyvédje reggel arra utal, hogy Joe nincs túl jó állapotban a börtönben. Később Gábor valóban rossz pszichikai és fizikai állapotban találja Joe-t. Ehhez még hozzájön az is, hogy Joe kirúgja az ügyvédjét, mivel az azt akarja, hogy Joe bűnösnek vallja magát. Joe ezért megkéri Gábort, hogy bízzon meg egy másik ügyvédet, Dr. Bihari Ritát az ügyével. Gábor azonban nem túl lelkes, mivel korábban az ügyvédnő már védte Joe-t, sikertelenül, ezért Gábor először más megoldást keres. Ám amikor Evelin Gábor háta mögött mégis megbízza az ügyvédnőt, Gábor szörnyen dühös lesz, és először nem akar esélyt adni az ügyvédnek.

Szofi reggel meglepődik, mivel egy utcazenész a fodrászat bejárata elé cövekelt a kutyájával együtt, és ott próbál meg némi pénzt gyűjteni. Szofi először megsajnálja őt, és még a fodrászat előtti zenélést is elviseli. A nap folyamán Szofi azonban egyre idegesebb lesz, ahogy a zene egyre inkább zavarja őt és a vendégeket, így a közterület felügyelettel fenyegeti meg az utcazenészt. Mikor az utcazenész még az egyik vendéggel is összeszólalkozik, heves vita alakul ki, ami során Pamacs és az utcazenész kutyája, Csillag észrevétlenül elszöknek.

További időpontok

2019. május 23. csütörtök

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1520. rész)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1521. rész)
2019. május 24. péntek

?
16:00 - 17:20 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1521. rész)

?
21:30 - 22:45 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1522. rész)
2019. május 25. szombat

?
17:30 - 18:40 Éjjel-Nappal BudapestMagyar filmsorozat (2019) (1518. rész)

Linkek

Epizód

1428. rész

Gyártási év

2019

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,67
0/10
6 szavazat átlaga: 4,67
Kath Stathers
Bakancslista - Vad tájakon
23% kedvezmény!7490 Ft helyett: 5767 Ft
Lee Child
Múlt idő
23% kedvezmény!3690 Ft helyett: 2841 Ft
Vanessa Kimbell
Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret
23% kedvezmény!6000 Ft helyett: 4620 Ft