Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»Éjjel-Nappal Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II
?

16:0017:20-ig

Éjjel-Nappal Budapest - 1620. rész

Magyar filmsorozat (2019)

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Reggel Evelin és Niki arról beszélnek, hogy tegnap Barbival buliztak, aki mennyire maga alatt volt Teó miatt. Joe szomorú, mert ráébred, hogy Barbinak milyen sokat jelentett Teó, közben Evelin kijelenti, hogy Joe-nak le kell zárnia a Barbi sztorit és egy olyan baráti viszonyt kellene vele kialakítania vele, mint Tamarával. Eközben Tamara megjelenik és feldobja, hogy mi lenne, ha elmennének kirándulni jövő héten az ausztriai Grossglocknerre. Joe-nak tetszik az ötlet, mert ott van egy nevezetes motoros túra útvonal. Joe-ban felmerül az ötlet, hogy elhívná Barbit is, de az nem elérhető. Joe egyre frusztráltabb lesz, hogy nem tudja Barbit hívni, ezért meglátogatja Ildikót a kórházban, ahol döbbenten tudja meg, hogy Barbi elutazott. Közben Tamarának sikerül rábeszélni Szofit is, hogy velük tartson a kirándulásra. Este Joe Evelinnel lelkizne a TÉR-ben, de amikor Teó megjelenik, Joe elszólja magát előtte István kapcsán, és Teó számára kiderül, hogy Joe tette tönkre a kapcsolatukat Barbival.

Karola reggel örül annak, hogy egy szabadnapot tölthet el Teóval, ám Maxim hívása visszarángatja őt a valóságba, aki váratlanul megbeszél számára egy találkozót egy PR-ossal. De amikor az váratlanul felkeresi őt otthon, Karola kénytelen ismét háttérbe szorítani Teót és nagyon ledöbben, amikor felkészületlenül egy interjút kell adnia, amit ráadásul még kamerával is rögzítenek. Zsuzsanna az anyagból egy rövid videót akar készíteni, amivel a neten promózhatják Karolát. Karola megpróbál profi maradni. Ám Bori és Roland váratlanul keresztülhúzzák a számításait. Karola már azt hiszi, hogy a kis videó forgatás egy katasztrófa volt. Ám éppen ellenkezőleg. A felvétel autentikus és ez tetszik mindenkinek. Karola így nagyon boldog és megkönnyebbül. Este meglátogatja Teót a bárban, hogy elújságolja neki a mai nap történéseit, de pont beleütközik Teo és Joe verekedésébe.

Tamás reggel feszült, mivel Valter és ő ma indulnak ügyfélszerző körútra és mielőbb minél több megbízást szeretnének szerezni. Ám gyorsan kénytelen szembesülni azzal, hogy mindketten nagyon más módszerrel dolgoznak és nem igazán érnek el sikereket. Tamás és Valter egymást hibáztatják a kudarcukért. Flóra próbálja megnyugtatni Tamást, ami sikerül is. Ugyan gyorsan összeszedik magukat, de Tamás mégis kénytelen elfogadni, hogy Valter kicsit keményebb eszközöket vett be.

Mikor lesz még az "Éjjel-Nappal Budapest" a TV-ben?

2020. június 2. kedd

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1781. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. június 3. szerda

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1781. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1782. részMagyar filmsorozat (2020)
2020. június 4. csütörtök

?
16:00 - 17:15 Éjjel-Nappal Budapest - 1782. részMagyar filmsorozat (2020)

?
21:30 - 22:50 Éjjel-Nappal Budapest - 1783. részMagyar filmsorozat (2020)

Linkek

Epizód

1620. rész

Gyártási év

2019

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,14
0/10
7 szavazat átlaga: 4,14
Műsorfigyelő