Menü betöltése...
»TV műsor»TV4»Poirot: Függöny - Poirot utolsó esete
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
Füzet
Filctoll
Jegyzettömb
Színes ceruza
Tűfilc
Vízfesték
Ecset
Lyukasztó
Olló
Oldaljelölő
Olajpasztell
Tűzőgép
Kalligráfia
Írószertartó
Jegyzetfüzet
Zsírkréta

TV4

heti műsornapi műsor
?

16:5519:00-ig2 óra 5 perc
2,89

Poirot: Függöny - Poirot utolsó esete

Angol krimi (2013)

Film adatlapja

Tolószékhez kötve, megbénítva a köszvénytől, az idős Poirot újra találkozik régi barátjával, Hastings kapitánnyal ott, ahol minden elkezdődött. Styles az a vidéki ház, ahol a barátok először találkoztak 30 éve, amikor Poirot még menekült volt, Hastings pedig egy sebesült katona. De a ház szintén helyszíne volt az első gyilkossági ügynek, amit együtt oldottak meg – és hamarosan ez lesz a helyszíne az utolsónak is egyben.

Mióta utoljára találkoztak, mindketten átéltek tragédiákat – Hastings megözvegyült, Poirot pedig életveszélyes szívproblémákkal küzd. De a nagy detektív agya, ugyan olyan éles és aktív, mint valaha volt és meggyőződéssel mondja barátjának, hogy Styles-ban újra egy gyilkos bujkál – és csak idő kérdése mielőtt újra lecsap. A probléma, hogy Poirot még nem tudja a gyilkos vagy az áldozat kilétét, és a fogyatékossága frusztrálóan megakadályozza, hogy nyomozói ösztöneit kövesse.

Poirot megkéri Hastingset, hogy legyen a „szeme és a füle”, de ahogy romlik az állapota és a ház többi vendégét zavaró támadások érik, Poirot egyre aggodalmasabb lesz, hogy talán végül találkozott méltó ellenfelével. Össze kell szednie minden erejét és erőltetnie kell a „kis szürkeállományt” a végsőkig, hogy megvívja a végső csatát a végzetével a valaha volt utolsó esetében.

krimi

Szereplők

David Suchet
Helen Baxendale
Hugh Fraser

Rendezte

Hettie MacDonald

Linkek

Gyártási év

2013

Eredeti cím

Curtain - Poirot's Final Case

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

2,89
0/10
9 szavazat átlaga: 2,89
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória