Menü betöltése...
»Friss hírek»

Bulvár hírek

Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés

awilime hírek

Hogy hirtelen ne maradj hírtelen!

2018. augusztus 15. szerda
Mai névnap: Mária
Holnapi: Ábrahám
Napkelte: 05:39
Napnyugta: 19:56
Budapest:
25°C
1016 hPa
11 km/h
EUR: 325 Ft   USD: 287 Ft
GBP: 365 Ft   CHF: 288 Ft
Leiner Laura
A Szent Johanna gimi 1. - Kezdet
23% kedvezmény!2990 Ft helyett: 2302 Ft

Bulvár hírek

Iszonyatosan megvertek egy savval támadó férfit Angliában – videó

Brutálisan elbántak egy savval támadni készülő férfival Stratfordban. A maszkos támadó nadrágzsebében rejtegette a folyadékot, akárcsak a kését, mely Angliában a penge méretétől függetlenül szigorúan tiltott fegyvernek minősül. Három lengyel férfi azonban kiszúrta a fiatalt és kérdőre vonták mire készül, ám a maszkos ekkor nagyon agresszív lett és feléjük öntötte a maró anyagot, amivel végül nem talált el senkit. A lengyel férfiak iszonyatosan felhúzták magukat, kirúgták kezéből a veszélyes anyagot… (borsonline.hu, szerda 19:30)

Azért bántotta egy tanárnő a hatévest, mert vegetáriánus – Meglepő módon vágott vissza az anya

Megalázott egy tanítónő egy 6 éves kisfiút, mert vegetáriánus, ezért a szülők inkább kivették az iskolából. A 23 éves ausztráliai Kirsty Rother úgy döntött nem engedi vissza legidősebb gyermekét Byron Marleyt az iskolába, miután az egyik tanítónő folyamatosan megalázta őt nyilvánosan csak azért, mert a gyermek nem eszik húst. A háromgyermekes fiatal anyuka úgy érzi, hogy sokkal többet tud ő tanítani kisfiának otthon, mint az állami intézmények, ráadásul nem szeretné beleerőltetni a soha véget nem érő napi rutinba sem gyerekeit… (borsonline.hu, szerda 17:30)

Itt a legújabb őrület: Matilda kihívás

A szelfik megjelenése óta bizonyos időközönként újabb és újabb kihívások, trendek, vírusként terjedő szokások árasztják el a közösségi médiát. Nemrég például a migrén pózban való fotózkodás, a leégett térdekről szóló bejegyzések, vagy az elképesztő magasságokban történő pózolás árasztotta el a világhálót. (borsonline.hu, szerda 20:00)

Saját kisfia szeme láttára erőszakolták meg a nőt, mégis támadója életét próbálta menteni

Jade Rosbothamet saját partnere verte meg brutálisan skóciai otthonukban, majd közös kétéves gyermekük szeme láttára erőszakolta meg őt. A 28 éves támadó, Nikolas Pirrie fojtogatta partnerét, megpróbálta kinyomni szemeit, összeverte, megrugdosta, majd megerőszakolta a 20 éves nőt. A férfi üvöltve közölte bántalmazás közben Rosbothammel, hogy éjszaka meg fogja gyilkolni őt. Ám a tragikus történet váratlan fordulatot vett: miután a férfi kiőrjöngte magát, lesétált a lépcsőn és saját életének vetett végett… (borsonline.hu, szerda 19:00)

A reptéren vertek tábort a fesztiválozók

Elözönlötték a Liszt Fe­renc repülőteret a Sziget fesztiválról hazautazó bulizók. Sokan szállás hiányában ott alusszák ki a parádét: rengeteg olyan fiatallal találkoztunk, akik a földön fekve szenderültek mély álomba. A turistaáradatot felkészülten várta a repülőtér. – Kidolgozott technológiánk van a fesztiválról elutazók kezelésére – mondta a Borsnak Hardy Mihály, a Budapest Airport Zrt. kommunikációs igazgatója. – Nagyon so­kan vannak, akik egy-két éjszakát is itt töltenek, mert a zárás után közvetlenül nem tudnak elrepülni… (borsonline.hu, szerda 18:15)

Borzalmas sérüléseket szenvedett a hős apa

Azonnal felerősödött az apai ösztön Brad Lewisban, amikor meglátta kisfiát, Oscart egy játékpisztoly töltényét üldözve az erkély felé futni. Az ausztrál férfi gondolkodás nélkül fia felé rohant, hogy elkerülje a tragédiát. Az erkély széléhez érve Lewis sikeresen elkapta a kisfiút, ám a rohanás hevében megcsúsztak, és mindketten lezuhantak. A 4 méternyi zuhanás közben képes volt a férfi úgy manőverezni, hogy ő landoljon először, Oscar pedig ráessen – a betonra való földet éréskor azonban Lewis életveszélyes sérüléseket szenvedett… (borsonline.hu, szerda 18:00)

Megnyílt az út Dzsudzsák leigazolása előtt

Fantasztikus bravúrt végrehajtva már biztosan valamelyik európai kupasorozat főtábláján szerepel az ősszel a Vidi. A pénzjutalomnak köszönhetően Dzsudzsák Balázs is érkezhet a nyáron. (borsonline.hu, szerda 17:15)

Hiába dicsekedett tettével a baltás csongrádi gyilkos, 4 évig senki nem hitt neki

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki 2012. novemberében baltával agyonütötte, majd a kertjében elásta lakótársát Csongrádon. A tettes 2011-ben ismerte meg sértettet, akit azután szívességből a csongrádi házába engedett, hogy egy szobát használva ott lakjon. A férfi italozó életmódja, és amiatt, hogy a lakhatási költségekhez nem volt hajlandó hozzájárulni több alkalommal is vita alakult ki közöttük, de egészen 2012. novemberéig ez súlyosabb következményekkel nem járt… (borsonline.hu, szerda 17:10)

Legfrissebb hírek időrendben

20:00 Itt a legújabb őrület: Matilda kihívás (borsonline.hu)
19:30 Iszonyatosan megvertek egy savval támadó férfit Angliában – videó (borsonline.hu)
19:00 Saját kisfia szeme láttára erőszakolták meg a nőt, mégis támadója életét próbálta menteni (borsonline.hu)
18:15 A reptéren vertek tábort a fesztiválozók (borsonline.hu)
18:00 Borzalmas sérüléseket szenvedett a hős apa (borsonline.hu)
17:30 Azért bántotta egy tanárnő a hatévest, mert vegetáriánus – Meglepő módon vágott vissza az anya (borsonline.hu)
17:15 Megnyílt az út Dzsudzsák leigazolása előtt (borsonline.hu)
17:10 Hiába dicsekedett tettével a baltás csongrádi gyilkos, 4 évig senki nem hitt neki (borsonline.hu)
17:00 Elugrok drágám a közelbe! – köszönt el a kedvesétől, majd megnősült az óceán túloldalán (borsonline.hu)
16:54 Madonna születésnapjára az életkora felét leretusálták róla (Velvet)

16:45 Ismét a hercegnőn nevetnek a brit alattvalók (borsonline.hu)
16:30 A mentőnek esélye sem volt időben kiérni, olyan gyorsan szülte meg gyermekét (borsonline.hu)
16:00 Dévényi Tibi bácsi végre megkóstolta a Három Kívánság tortát - fotók (borsonline.hu)
15:41 Csak úgy hemzsegnek a világhírű celebek 9 órányi autóútra Budapesttől (Velvet)
15:30 Szórakozásból fröcskölte a gyalogosokat a tahó sofőr (borsonline.hu)
15:00 Ön felpróbálná a világ legrondább rövidnadrágját? (borsonline.hu)
14:51 Brad Pitt szerint undorító, amit Angelina Jolie művel (Velvet)
14:50 Hídkatasztrófa - még tart a mentőakció Genovában (borsonline.hu)
14:41 Amatőr kerekes keveredett a Tour de Hongrie mezőnyébe - videó (borsonline.hu)
14:40 Cukiságbomba: kispingvin csatlakozott a debreceni sétához - videó (borsonline.hu)

14:30 60 éve ellopott Buddha szobrot találtak meg egy angliai kiállításon (borsonline.hu)
14:07 Idén az izmokat nem a kondiparkban kellett keresni a Szigeten (Velvet)
14:00 Tízévesen már ünnepelt topmodell volt, így néz ki most (borsonline.hu)
13:30 Gyorssegély a leégett bőrnek - 1. rész (borsonline.hu)
13:15 Évek óta gondok voltak az Olaszországban leszakadt híddal (borsonline.hu)
13:00 Második esély az élethez! Új arcot kapott a lány, aki fejbe lőtte magát (borsonline.hu)
12:55 Végső búcsú: eltemették Szepesi Györgyöt - fotók (borsonline.hu)
12:30 Fejben dől el a rajztudás (borsonline.hu)
12:26 Jeff Baron videón üdvözli a súlyos beteg Székhelyi Józsefet (Velvet)
12:25 Ez a férfi a felelős a londoni terrorcselekményért (borsonline.hu)

Elugrok drágám a közelbe! – köszönt el a kedvesétől, majd megnősült az óceán túloldalán

A skót Malcolm McGregor (38) csupán annyit mondott a gyermekkori szerelmének, Cheryl-nek (37), akivel 27 éve ismerik egymást, és két közös gyermeküket nevelik, hogy egy rokont meglátogat a közeli városban.  Motherwell városból elindulva, azonban nem állt meg az 54 kilométerre fekvő Kilmarnockban. Helyette elrepülte az Atlanti-óceánt és feleségül vette Bell Valek-et (35) az USA Utah államában. Miután a Malcolm nem érkezett haza a rövidnek mondott látogatásról, ezért Cheryl bejelentette eltűnését a rendőrségen… (borsonline.hu, szerda 17:00)

Madonna születésnapjára az életkora felét leretusálták róla

Madonna nagyban eszi már a tortát: csütörtökön tölti be a kerek hatvanat és közben újabb visszatérésre készül. Mondjuk pont ez a fotó kicsit necces. (Velvet, szerda 16:54)

Ismét a hercegnőn nevetnek a brit alattvalók

Alattvalói megint kinevették a háta mögött Anna brit királyi hercegnőt, de franciák sem kímélik. 68. születésnapján állítólag megint elég furcsa ruhában jelent meg. Anna brit királyi hercegnő 13. a brit trónöröklési sorrendben, azaz már sosem lehet uralkodó. Ízlésén főleg a szakemberek akadnak ki, a legjobban azonban a franciákat zavarja. Az egyik ottani bulvárlap, születésnapja okán összeszedte legextravagánsabb viseleteit. – Anna mindig is szerette a feltűnő ruhákat, és valamiért mindig édesanyjával, II… (borsonline.hu, szerda 16:45)

A mentőnek esélye sem volt időben kiérni, olyan gyorsan szülte meg gyermekét

A 25 éves Nicole Jamieson rekord gyorsasággal, 9 perc alatt szülte meg első gyermekét. A vajúdás annyira rövid ideig tartott, hogy arra is alig volt idejük párjával, a szintén 25 éves Jack Fallonnal, hogy értesítsék a mentőket. A fiatal anyuka magzatvize három héttel a kiírt időpont előtt folyt el, először azt hitte, hogy bepisilt, de amikor jelentkeztek a fájások, rájött, hogy elérkezett a baba ideje. – Mielőtt észbe kaphattam volna, már a fürdőszoba padlóján volt a kisfiam – mesélte az anyuka a Mirrornak… (borsonline.hu, szerda 16:30)

Dévényi Tibi bácsi végre megkóstolta a Három Kívánság tortát - fotók

Mint arról korábban beszámoltunk, bemutatták Magyarország Cukormentes Tortáját az augusztus 20-i ünnepi rendezvények sajtótájékoztatóján az Országházban. A Nándori Cukrászda alkotása, a Három kívánság nem csak alacsony szénhidrát- és energiatartalmával, de a küllemével és a harmonikus ízvilágával is elnyerte sokak tetszését. Noha a sajtótájékoztatón részt vett többek közt Janza Kata színésznő és Miklósa Erika operaénekesnő is, ám hiányzott az eseményről egy fontos személy, aki így nem kóstolhatta… (borsonline.hu, szerda 16:00)

Csak úgy hemzsegnek a világhírű celebek 9 órányi autóútra Budapesttől

Ezen az olasz üdülőhelyen jelenleg alig lehet eldobni úgy egy követ, hogy az ne egy hírességre essen. (Velvet, szerda 15:41)

Szórakozásból fröcskölte a gyalogosokat a tahó sofőr

Jót nevethetett magában az a céges sofőr a kanadai Ottawa városában, aki abban lelte kifinomultnak egyáltalán nem mondható örömét, hogy egy kiadós zivatar után, az úttest szélén felgyülemlett tócsák vizét a szerencsétlen gyalogosakra fröcskölte. A felvétel nyilvánosságra kerülése után a sofőrt elbocsátották állásából. (borsonline.hu, szerda 15:30)

Ön felpróbálná a világ legrondább rövidnadrágját?

(borsonline.hu, szerda 15:00)

Brad Pitt szerint undorító, amit Angelina Jolie művel

Hogy a nyilvánosság előtt intézi a válásukat. Szerinte ez nem is tesz jót a gyerekeknek. (Velvet, szerda 14:51)

Hídkatasztrófa - még tart a mentőakció Genovában

Több mint ezerfős mentőcsapat keresi a túlélőket genovai hídomlás helyszínén. A viadukt kedd délelőtt roppant össze, a Morandi híd kétszáz méteres szakasza omlott le, magával rántva több tucat autót a 45 méteres mélységbe. A hatóságok eddig 42 halottról számoltak be, és attól tartanak, tovább nőhet az áldozatok száma. Több mint négyszáz embert azonban sikerült kimenekíteni. A szerencsések között volt Davide Capello egykori focikapus is. – Nem tudtam, mi történik. Olyan volt, mint egy filmjelenet… (borsonline.hu, szerda 14:50)

Amatőr kerekes keveredett a Tour de Hongrie mezőnyébe - videó

A magyar országúti kerékpáros-körverseny prolongján egy amatőr is részt vett, legalábbis egy darabon. A siófoki első szakasz végén egy férfi keveredett a mezőnybe, és egy szakaszon, a maga tempójában, a profikkal együtt tartott. (borsonline.hu, szerda 14:41)

Cukiságbomba: kispingvin csatlakozott a debreceni sétához - videó

Végre eljött a nagy pillanat a Debreceni Állatkert 23. pápaszemes pingvinje számára: mostantól ő is részt vehet a közös sétákon! Perjámos május végén született a Debreceni Állatkertben, a Nagyerdőn így már Magyarország legnagyobb kolóniája él. Miután kikelt a tojásból, pingvinbölcsibe került, ahol két hónapot töltött el. Ez idő alatt ledobta összes pehelytollát, így végre találkozhatott társaival, és tovább léphetett a pingvinóvodába. Ez azt is jelenti, hogy részt vehet a közös sétákon, ami a látogatók abszolút kedvence… (borsonline.hu, szerda 14:40)

60 éve ellopott Buddha szobrot találtak meg egy angliai kiállításon

A szobor jelenlegi tulajdonosának fogalma sem volt róla, hogy a kincs amelyet őrizget, valójában az a 12. századi bronz alkotás, melyet 1961-ben lopták el az indiai Nalanda város archaeológiai múzeumából, tizennégy másik tárggyal együtt. A felbecsülhetetlen értékű tárgy az elmúlt 57 év során feltehetőleg kézről kézre járt, így lehetetlen kideríteni, hogy vajon ki lophatta el azt, és hol lehet a többi értékes lelet. A szobrocskát egy márciusi szakmai börzén fedezték fel Nagy-Britanniában. A brit… (borsonline.hu, szerda 14:30)

Idén az izmokat nem a kondiparkban kellett keresni a Szigeten

Nem igazán ment idén a street workout a fesztiválon, de azért nem kellett kockahas-hiánytól szenvedni. (Velvet, szerda 14:07)

Tízévesen már ünnepelt topmodell volt, így néz ki most

Egy színésznő anya és egy sport tévékommentátor, egyben volt profi labdarúgó apa lányaként Thylane Blondeau élete születése pillanatától kezdve a szélesebb nyilvánosság előtt zajlott. A lány négyéves kora óta modellkedik. Mindössze 10 éves volt, amikor a Vogue Paris divatmagazinban megjelent egy azóta ikonikussá vált fotósorozat róla, ami annak idején nagy vihart kavart a szakmában. A kislányt ugyanis úgy öltöztették és fotózták, mintha felnőtt modell lenne. Hét évvel később Thylane Blondeau… (borsonline.hu, szerda 14:00)

Gyorssegély a leégett bőrnek - 1. rész

Ha az erős nyári napsütésben sikerült leégnünk, jól jön néhány házi módszer, amit bevethetünk az égési sérülés enyhítésére. Fontos ilyenkor a folyadékpótlás, tiszta víz vagy gyógytea formájában. A hideg vizes borogatás és a hideg vizes tusolás is kellemes, a fájdalmat is csillapítja. Szódabikarbónás fürdő: egy kád vízhez adjunk hozzá 2-3 evőkanál szódabikarbónát és maradjunk benne 15-20 percig. A fürdő után ne törülközzünk meg, szárítsuk magunkat a levegőn, különben letöröljük a szódabikarbónát… (borsonline.hu, szerda 13:30)

Évek óta gondok voltak az Olaszországban leszakadt híddal

Mint arról korábban beszámoltunk, rettenetes tragédia rázta meg Olaszországot - leszakadt ugyanis egy 200 méteres szakasz a Genova felett átívelő viaduktból, ami az A10-es autópálya része volt. A balesetben több autó a mélybe zuhant, a halálos áldozatok száma pedig folyamatosan növekszik - míg korábban 35-ről beszéltek, a legfrissebb adat szerint már 38 életet követelt a baleset. Az Index cikke szerint a Morandi híddal már korábban is akadtak gondok: a hatvanas években tervezett hídnak ugyanis… (borsonline.hu, szerda 13:15)

Második esély az élethez! Új arcot kapott a lány, aki fejbe lőtte magát

Úgy érezte minden összeomlik körülötte, ezért egy meggondolatlan pillanatában megpróbált véget vetni az életének a 18 éves lány. Katie Subblefield arcon lőtte magát 2014 márciusában. Életét csodával határos módon sikerült megmenteni. Miután állapotát hónapok alatt stabilizálták, hosszú ideig várt arra, hogy új arcot kapjon. Most Katie 22 éves, tanulja a Braille írást és reméli, hogy öngyilkosságot megelőző tanácsadó lehet – mondta el a National Geographic riportjában. (borsonline.hu, szerda 13:00)

Végső búcsú: eltemették Szepesi Györgyöt - fotók

Július végén hunyt el a magyar rádiózás legendás alakja, Szepesi György. A sportriportert a Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra a barátai, tisztelői és családja körében tartott gyászszertartáson. (borsonline.hu, szerda 12:55)

Fejben dől el a rajztudás

Van egy háromnapos kurzus, ami garantálja, hogy még az is felismerhetően le tudja rajzolni például Brad Pittet, akin most egy pálcikaember is kifog. Nem vagyok túl erős rajzban, ezért is vállaltam be a dolgot. (borsonline.hu, szerda 12:30)

Jeff Baron videón üdvözli a súlyos beteg Székhelyi Józsefet

A tüdőrákkal küzdő színésznek Amerikából üzen annak a darabnak a szerzője, amiben Székhelyi József betegsége ellenére főszerepet játszik. (Velvet, szerda 12:26)

Ez a férfi a felelős a londoni terrorcselekményért

A hatóságok megnevezték a brit parlament közelében történt gázolásos incidens elkövetőjét. (borsonline.hu, szerda 12:25)

Apa akar lenni mindenki Kevinje

Készen áll a családalapításra a Reszkessetek, betörők! című film Kevinje, Macaulay Culkin. A 37 éves színész két éve él boldog párkapcsolatban az egykori tinisztár Brenda Songgal, s úgy tűnik, egy életre tervez vele. A szerelmespár éppen Párizsban romantikázik, Culkin pedig nemrég azt nyilatkozta: – Mindenképp csinálunk néhány babát. Nos, már gyakorolunk is rá! – viccelődött huncutul Culkin, majd hozzátette, komolyan gondolja, hogy sok utódot szeretne, és már várja, hogy gyerekzsivaj töltse be az otthonukat… (borsonline.hu, szerda 12:00)

Cirque du Sziget 2018

(Velvet, szerda 11:50)

Bezárt tigris támadta meg a lányt

Tigris karmolt meg egy 16 éves lányt Érsekújváron. Az eset a cirkusz körülkerített területén történt – írja a parameter.sk. „A lány benyúlt a tigrisek ketrecébe, hogy az egyiket megsimogassa. Az állat ekkor váratlanul belekarmolt a lány jobb alkarjába” – tájékoztatta a portált Božena Bruchterová, a kerületi rendőr-főkapitányság szóvivője. Az orvosi jelentésben a seb gyógyulásának idejét 14 napra becsülik. Az újvári rendőrség testi sértés gyanúja miatt indított eljárást. (borsonline.hu, szerda 11:30)

Ők voltak a legextravagánsabb jócsajok a Sziget utolsó napján

A fesztivál zárónapján is képviseltették magukat a csillámok, a necc és persze a virágok. (Velvet, szerda 11:18)

Sterling édes csókot tetováltatott magára

Raheem Sterling, a Manchester City angol válogatott focicsatára az Arsenal (2-0) elleni nyitófordulóban szerzett gólját egy új tetoválással ünnepelte. A bal combján örökre magán viseli mostantól azt a pillanatot, amikor az egyéves kisfia, Thiago csókot lehel a szájára. A 23 éves játékosnak egy korábbi kapcsolatából van egy lánya is, Melody Rose. (borsonline.hu, szerda 11:15)

Ezt látni kell: Palvin Barbiéknak meggyűlt a baja egy walkmannel - videó

Mit kezd három fiatal modell, ha egy walkmant nyomnak a kezébe? A retróláz jegyében a Sports Illustrated magazin ezzel a gondolattal játszott el, és a fotozásról - ahol Palvin Barbi mellett Robin Holzken és Lais Ribeiro is a kamerák elé állt - egy jó kis videót is készítettek. Ebből kiderül: a fiatal lányok nem igazán értették, mi is ez az egész, és kicsi az esélye, hogy okostelefonjukat a közeljövőben lecseréljék a nyolcvanas évek klasszikus hordozható magnójára. (borsonline.hu, szerda 11:10)

Emojikkal kommunikálja őszi műsorait a TV2

A TV2 őszi műsorstruktúrája augusztus 27-én indul, ám azt, hogy melyik műsorral, csak az adás napján leplezik le. A szokatlan őszindítót augusztus 16-tól országos marketing kampány is támogatja, amelyben a produkciók címeire csak emojikkal utalnak. (borsonline.hu, szerda 11:05)

Jobban jár, ha mielőbb ellenőrizteti a fűtését!

Még javában tombol a nyár, de már keresgélheti a fűtésszerelője telefonszámát, hogy mire elérkeznek a hidegebb hónapok, a rendszer tökélesen, zökkenőmentesen működjön. (borsonline.hu, szerda 11:00)

Oszd meg ezt az oldalt: Bulvár hírek

Facebook

Google+

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Település kiválasztása
Település adatok betöltése folyamatban...
Település:
Mentés
 
Mégsem
Yuval Noah Harari
Homo Deus - A Brief History of Tomorrow
23% kedvezmény!4490 Ft helyett: 3457 Ft
Beck Andrea
A Titoktündér - Tündérek a világ körül
23% kedvezmény!3200 Ft helyett: 2464 Ft
Nemere Ilona
Szakácskönyv kétbalkezeseknek
23% kedvezmény!1299 Ft helyett: 1000 Ft