Menü betöltése...
»Film»Űrcowboyok
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
7,33

Űrcowboyok

Amerikai film (2000)

1958-ban az Amerikai Légierő parancsnoksága kiválasztotta négy legjobb és legmerészebb pilótáját, hogy felkészítse őket az első űrutazásra. Ám a tervek végül másképp alakultak, és az űrkísérlettel járó dicsőséget egy kísérleti majom aratta le.

Az egykori nagy csapat négy évtizeddel később azonban újra szolgálatba lép. Egy orosz műhold irányítórendszere meghibásodik, és a hatalmas gépezet egyenest a Föld felé zuhan. A szatelit olyan elavult, hogy az USA válságmegoldó szakértői közül senki sem tudja, hogyan lehetne irányítani. Ismét szükség van a régiekre.

A csapat egykori parancsnoka, Frank (Clint Eastwood) ha kis késéssel is, végre megkapja élete nagy lehetőségét. Ám ő csak akkor vállalja a küldetést, ha régi társait is magával viheti. Összeáll tehát a régi gárda, és felkészül élete első űr-mentőakciójára. Tagjai nem tudják, hogy ami odafenn vár rájuk, arra nem lehet felkészülni...

Clint Eastwood valóban kiváló csapatot toborzott filmjéhez: társai az űrben csupa klasszikus filmes hősök: Tommy Lee Jones, Donald Sutherland és James Garner.

akció
kaland
thriller

Mikor lesz az Űrcowboyok a TV-ben?

2024. április 27. szombat

?
17:45 - 20:20 ŰrcowboyokAmerikai akciófilm (2000)
Oszd meg ezt az oldalt: Űrcowboyok

Facebook

Twitter

Viber

Messenger

WhatsApp

Telegram

Skype

Blogger

Flipboard

LinkedIn

Reddit

Buffer

E-mail

Gmail
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória