Menü betöltése...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés

Tárgyak felvétele, lerakása, használata

Tárgy felvétele

Egy földön fekvő tárgy felvételéhez egyszerűen csak szaladj neki a játékosoddal a tárgynak és az automatikusan felvételre kerül. Mondjuk, egy kemencének hiába futsz neki. Azt azért nem lehet felvenni.

Tárgy lerakása

A nálad lévő tárgyakból bármelyiket lerakhatod a földre. Ehhez tedd a következőt: fenti képen 1-es számmal jelölt területen válassz ki egy tetszőleges tárgyat. Majd kattints a játékosod körül megjelenő sárga körök egyikére. A fenti képen 3-as számmal jelölt területek üresek. Ezek közül bármelyikre lerakható a kijelölt tárgy.

Tárgy használata

Egy tárgyat használhatsz egy földön lévő másik tárggyal úgy, hogy első lépésként kijelölöd (fenti képen 1-es számmal jelölt terület), majd a játékosod körül megjelenő sárga körök egyikén kattintasz. Fenti képnél maradva a kijelölt tárgyad egy üres üveg. Ha kijelölés után a 2-es számmal jelölt sárga körre kattintasz, ahol egy tó található, akkor ezzel a művelettel megtöltöd az üveged vízzel: Üres üveg + Tó = Vízzel teli üveg.

Új tárgy létrehozása két meglévőből

Fenti képen az 1-es számmal jelölt területen válassz ki egy tárgyat, majd kattints az 5-ös számmal jelölt sárga körök egyikére. Ismételd meg ezt a művelet egy másik tárggyal is. Ha két olyan tárgyat választottál, amelyekből létrejöhet egy új tárgy, akkor az a 6-os számmal jelölt részen megjelenik.

Például egy sárga kulcsot be tudsz festeni piros festékkel, melynek eredményeképpen létrejön egy piros kulcs.

Információ kérése a tárgyról

Fenti képen az 1-es számmal jelölt területen válassz ki egy tárgyat, majd kattints a 4-es számmal jelölt Bölcs Bagolyra. Ekkor a Bagoly elmondja neked, hogy mi az a tárgy, amit választottál. Ha e tárggyal végezhető művelet, akkor a Bagoly megkérdezi, hogy elvégzed-e az adott műveletet, amely tárgytól függően más és más lehet. Például egy vízzel teli üveg esetén felmerül a kérdés, hogy megiszod-e a vizet, vagy sem. A felmerült kérdésre válaszolhatsz a labirintus üzenetküldője alján megjelenő gombok segítségével.

Bezárás

Ha mégsem kívánsz elvégezni fenti műveletek közül semmit se, akkor a 7-es számmal jelölt gombra kattintva bezárhatod a megjelent ablakokat és folytathatod a játékot. Ugyanezt elérheted úgy is, hogy megnyomod az ESC gombot.

Használati útmutató

Tárgyak felvétele, lerakása, használata
Mary Alice Monroe
Tengerparti emlékek
22% kedvezmény!3 990 Ft helyett: 3 112 Ft