Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

13:4514:45-ig1 óra

A gyanú árnyékában - 116. rész

A feleségemnek elment az esze

Magyar dokureality-sorozat (2012)

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Laczkó Petra és a férje, Zsolt a gyermekeivel, a 12 éves Tiborral és a 16 éves Ibolyával él együtt. A Laczkó család éppen egy anyagilag rendkívül megterhelő időszakon van túl, miután Zsolt majdnem elveszítette az állását az építkezési vállalatnál. Miután a férfi meglepetésszerűen mégiscsak megtarthatta az állását, sőt, szakmai szempontból nagyobb felelősséggel járó pozícióba került, újra mindenki boldog és elégedett. Aztán hirtelen Petra különösen kezd viselkedni, legszívesebben egyik napról a másikra elköltözne. Eltitkolja Zsolt előtt, hogy a főnöke kirúgta. Egyik nap halálosan depressziós, másnap meg teljesen felélénkül. Zsolt egyáltalán nem tud mit kezdeni a felesége hangulatingadozásaival, ráadásul az asszony teljesen magába zárkózik és semmilyen magyarázattal nem szolgál férjének a viselkedését illetően. Amikor még a kocsiját is összetöri, de a rendőrségre semmiképpen nem akar menni, a férfi teljesen elveszíti a fonalat a dolgok állását illetően. A helyzet azonban tovább romlik: az azt követő napon a feleség nyomtalanul eltűnik, és csak napokkal később bukkan fel ismét. Amikor éppen el akarja magyarázni, mi történt vele, sajnos megérkezik a rendőrség is, és elviszik az asszonyt.

Mikor lesz még "A gyanú árnyékában" a TV-ben?

2020. augusztus 11. kedd

?
18:15 - 19:15 A gyanú árnyékában - 3. évad - 59. részMagyar dokureality-sorozat (2017)
2020. augusztus 12. szerda

Linkek

Epizód

116. rész

Gyártási év

2012

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

6,5
0/10
2 szavazat átlaga: 6,5
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény