Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

18:2519:30-ig1 óra 5 perc
7

A gyanú árnyékában - 45. rész

A fiam talán egy kukkoló?

Magyar dokureality-sorozat (2013)

SkyShowtimeFilm adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Bereczki Mónikának szörnyű gyanúja támad. A kétgyermekes anya attól tart, hogy fia, Olivér kukkoló, aki a közelben lakó nőket filmezi. A kétségbeesett nő nem tudja, mihez kezdjen. Míg nincs bizonyítéka, nem mer fiával beszélni, nem is beszélve a rendőrségről. Mónika csak akkor cselekszik, amikor egyre több nőt lesnek meg a környéken, míg végül egyet meg is támadnak, s az elkövető megpróbálja megerőszakolni a nőt. Lányával, a 17 éves Henriettával átkutatja a fia számítógépét és gyanús videókat találnak Olivér gépén. Amikor Mónika számon kéri fiát, ő elmenekül, így Mónika feljelentést tesz a rendőrségre. De vajon tényleg Olivér a kukkoló?

thriller
bűnügyi

Filmelőzetes: A gyanú árnyékában

Linkek

Epizód

45. rész

Gyártási év

2013

Eredeti cím

A gyanú árnyékában
Jill Mansell
Te vagy az én titkom!
21% kedvezmény!3 890 Ft helyett: 3 073 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

7
0/10
3 szavazat átlaga: 7
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória