Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

14:0015:00-ig1 óra
7

A gyanú árnyékában - 29. rész

A fiam titkos esküvőre készül?

Magyar dokureality-sorozat (2012)

SkyShowtimeFilm adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Nyers, de szívélyes - így jellemezné családját Hajdúné Veres Zita. Férjét, Lászlót, a munkanélküli lakatost és fiait: a 28 éves Dénest, a 27 éves Leventét, és a 26 éves Ákost, akik mindannyian segélyből élnek. Ákos hat éve elköltözött otthonról, de a család többi tagja egy egyszerű lakásban él Budapestben. Bár Zita fiai már többször kerültek összeütközésbe a törvénnyel, a határozott büféalkalmazott mégis büszke összetartó családjára. Egy nap, amikor Zita a büféjében áll, és míg a sült krumplit készíti, cseveg a vendégével, Nagy Verával. A beszédes eladónő az utcában működő ékszerésznél dolgozik, és gyanútlanul szóvá teszi, hogy Zita nem is mesélt Ákos közelgő házasságáról. Zita értetlenül bámul a vendégére és elmondja, hogy ő erről mit sem tud. De Vera állítja, hogy Zita fia, Ákos járt nála az üzletben, hogy elvigye a jegygyűrűit. A háromgyermekes anyát mintha villám sújtotta volna. Csak nem nősül meg a fia a családja nélkül? Amikor a család kikérdezi a legkisebb fiút, hogy igaz-e a hír a közelgő házasságáról, ő mindent tagad. Az anya pedig nyomozni kezd, mert furcsa neki, hogy a tanulatlan, szerény körülmények között felnőtt fia, az utóbbi időben miért jár öltönyben, jó kocsival, honnan van neki puccos lakása és miért hazudik a családjának. Talán belekeveredett valamibe? És miért titkolja esküvőjét? Vagy a családját szégyelli? De ki elől?

thriller
bűnügyi

Mikor lesz még A gyanú árnyékában a TV-ben?

2023. szeptember 29. péntek
2023. szeptember 30. szombat
2023. október 1. vasárnap

Mikor volt A gyanú árnyékában az elmúlt 7 napban?

2023. szeptember 28. csütörtök
2023. szeptember 27. szerda
2023. szeptember 26. kedd
2023. szeptember 25. hétfő
2023. szeptember 24. vasárnap
2023. szeptember 23. szombat
2023. szeptember 22. péntek
2023. szeptember 21. csütörtök

Linkek

Epizód

29. rész

Gyártási év

2012

Eredeti cím

A gyanú árnyékában
Stefan Ahnhem
A kockavető
21% kedvezmény!3 990 Ft helyett: 3 152 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

7
0/10
3 szavazat átlaga: 7
Filmelőzetes: A gyanú árnyékában
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória