Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

13:5514:55-ig1 óra
7,67

A gyanú árnyékában - 58. rész

A lányom kómába esett!

Magyar dokureality-sorozat (2012)

Film adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A hétköznaponként látható sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre a gyanú árnyéka rávetül…

A Nemes család nemrég költözött Győrből Budapestre. A család tagjai Gabriella és Sándor, két kiskorú lányuk van: Alexandra és nővére Lilla. Sándort három hónappal ezelőtt egy illatszer bolt hálózat üzletvezetőjének kérték fel. A család boldog, gondtalan életet él. Ám ez egy csapásra megváltozik… Gabriellát szombat éjjel váratlanul a kórházból hívják telefonon. Kisebbik lányára ájult állapotban találtak rá egy diszkó parkolójában. Az egyik lakos hívta ki a mentőket. Az orvosok gyomormosást végeztek a diáklányon, mert súlyos alkoholmérgezése volt. A lány még mindig életveszélyben van… A szülőknek be kell látniuk, hogy lányaik már régóta nem hallgatnak rájuk: Lilla lóg az iskolából, szívesebben lófrál kétes „haverjaival“. Alexandra is – aki eddig soha nem adott aggodalomra okot szüleinek – ő sem olyan rendes, mint a szülők gondolták. Csak éppen nővérénél ügyesebben cselezte ki őket … 15 éves kora ellenére bejutott egy diszkóba és ott versenyt ivott egy fiúval. Nem tudta hol a határ és a sok alkohol miatt kómába esett. Az se biztos, hogy felébred valaha. A szülők a bűnöst keresik.

Kategóriák

sorozat
reality

Linkek

Epizód

58. rész

Gyártási év

2012
Háy János
A cégvezető
22% kedvezmény!3 999 Ft helyett: 3 119 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

7,67
0/10
3 szavazat átlaga: 7,67
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény