Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

15:0016:00-ig1 óra
7

A gyanú árnyékában - 28. rész

A lányom titka tönkretesz!

Magyar dokureality-sorozat (2012)

SkyShowtimeFilm adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Rehák Anna második férjével, Benedekkel és közös gyermekükkel, az alig 1 éves Kelemennel boldog és kiegyensúlyozott életet él. Kb. fél éve velük lakik Anna első házasságából született lánya, a 16 éves Tompa Mariann is. Szülei válása után a lány, előbb az apjánál maradt, de nem tudott kijönni a férfi új élettársával, ezért az anyjához költözött. Mindkét szülő rendelkezik felügyeleti joggal a lány fölött. Anna számára lényegében úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben van, mígnem egyszer váratlan hívást kap Mariann osztályfőnökétől, aki arról tájékoztatja, hogy lánya egy kést vitt magával az iskolába, majd összeverekedett egyik osztálytársával. De ez nem minden: Mariann egyre gyakrabban lóg az iskolából, és amikor ott van, agresszív és megközelíthetetlen. Anna borzasztóan meglepődik, képtelen magyarázatot találni a dologra, Mariann pedig nem hajlandó semmit sem mondani. Az aggódó anya azzal szembesül, hogy lánya elindult lefelé a lejtőn. De vajon miért? Elhanyagolva érzi magát a családban? Szerelmi bánata van? Anna tanácstalan. Amikor aztán véletlenül észreveszi, hogy a lánya épp egy súlyos tettre készül, az anya összeroppan, a lányt pedig azonnal a kórházba kell vinni….. Mi történhetett Mariannal?

thriller
bűnügyi

Mikor lesz még A gyanú árnyékában a TV-ben?

2023. szeptember 28. csütörtök
2023. szeptember 29. péntek
2023. szeptember 30. szombat

Mikor volt A gyanú árnyékában az elmúlt 7 napban?

2023. szeptember 28. csütörtök
2023. szeptember 27. szerda
2023. szeptember 26. kedd
2023. szeptember 25. hétfő
2023. szeptember 24. vasárnap
2023. szeptember 23. szombat
2023. szeptember 22. péntek
2023. szeptember 21. csütörtök

Linkek

Epizód

28. rész

Gyártási év

2012

Eredeti cím

A gyanú árnyékában
Edith Eva Eger
A döntés
21% kedvezmény!4 999 Ft helyett: 3 949 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

7
0/10
3 szavazat átlaga: 7
Filmelőzetes: A gyanú árnyékában
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória