Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

18:2519:30-ig1 óra 5 perc
7

A gyanú árnyékában - 55. rész

Anyád egy fekete angyal!

Magyar dokureality-sorozat (2012)

SkyShowtimeFilm adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Kántor Ilona képzett nővér, komoly kórházi tapasztalattal egyszemélyes magánvállalkozásban időseket gondoz. Napi 10-12 órában a környéken élő, egyedülálló idős embereket ápolja. Együtt él férjével, Istvánnal és közös lányukkal, a gimnazista Alizzal. A családi idillt reggeli közben egy váratlan látogató zavarja meg. Nagy Ágota áll az ajtóban és azzal vádolja Ilonát, hogy inzulin túladagolással megölte a 74 éves édesanyját, Margitot. Ettől a naptól rosszra fordul a Kántor család sorsa. Páciensei elfordulnak a nővértől, és elterjed róla, hogy ő a „a Halál Angyala“. Vállalkozása tönkremegy, családtagjait zaklatják: a szomszédok és a környék lakói legszívesebben meglincselnék. Láthatóan a bizonyítékok is Ilona ellen szólnak, Margit azt állítja, hogy ellopott édesanyjától egy gyűrűt is és a vagyonára fáj a foga Ilonának. Ilona ezt tagadja, de az idős nő minden vagyonát rá hagyta. A nőt letartóztatják és már a családja sem tud bízni Ilonában…

thriller
bűnügyi

Filmelőzetes: A gyanú árnyékában

Linkek

Epizód

55. rész

Gyártási év

2012

Eredeti cím

A gyanú árnyékában

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

7
0/10
3 szavazat átlaga: 7
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória