Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

14:0015:00-ig1 óra
7

A gyanú árnyékában - 38. rész

Apám új barátnője egy csaló

Magyar dokureality-sorozat (2012)

SkyShowtimeFilm adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Darnay Csaba lányával, Kittivel Budapest kertvárosi részében él. Csaba nővérével, Beátával egy sikeres szállítmányozási céget működtet, ami tisztességes életszínvonalat biztosít számukra. Csaba felesége két éve életét vesztette egy közlekedési balesetben, néhány hónapja azonban úgy tűnik, a férfi élete ismét pozitív fordulatot vett: szerelmes lett Vandába, aki a Darnay-cégnél dolgozik könyvelőként, és pár hete már a főnökéhez is költözött. Az idillt azonban hamar megtépázza egy váratlan és kellemetlen közjáték. Egy éttermi vacsora után a parkolóban botrányos jelenetre kerül sor. Csaba, Vanda és Kitti épp be akar szállni az autóba, amikor egy ismeretlen férfi rájuk ront, rátámad Vandára, és teljesen más néven szólítja, mint ahogy Csaba és Kitti ismerné. Csaba barátnője védelmére kel, mire az ismeretlen leüti. Kitti értetlenül áll a történtek előtt, kutatni kezd Vanda után. A lány 6 millió forint készpénzt talál Vandánál eldugva. Természetesen azonnal szól apjának, és számon kéri Vandát is, de a nő azt állítja, hogy a pénz az ő spórolt pénze. Kitti nem hisz a nőnek és fel akarja kutatni azt a férfi, aki rátámadt Vandára. Csaba nem érti lánya viselkedését és azt sem, hogy ha ő végre boldog, akkor Kitti miért akarja szerelmét minden áron befeketíteni. Apa és lánya között is megromlik a viszony az új barátnő miatt. De Kitti kitart! Tudni akarja, hogy vajon milyen titka van Vandának, ha van neki egyáltalán…

thriller
bűnügyi

Filmelőzetes: A gyanú árnyékában

Linkek

Epizód

38. rész

Gyártási év

2012

Eredeti cím

A gyanú árnyékában
Ma Jian
A tollnok
15% kedvezmény!2 499 Ft helyett: 2 124 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

7
0/10
3 szavazat átlaga: 7
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória