Menü betöltése...
»TV műsor»RTL II»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL II

heti műsornapi műsor
?

13:5514:55-ig1 óra
6,5

A gyanú árnyékában - 128. rész

Az anyám újra férjhez megy az apámhoz?

Magyar dokureality-sorozat (2012)

Film adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

A Wéber család valaha zűrös élete az utóbbi időben nyugodtan alakul. Miután az irodai dolgozó Beatrix három év borzalmas válási időszak után elvált egykor hőn imádott férjétől, Vilmostól, gyermekei Hajnalka és a 16 éves Adorján láthatóan kivirágoznak. Nagyon szenvedtek szüleik rossz házassága miatt, apjuk agyba-főbe csalta az anyjukat, és csak bánatot okozott nekik. A két testvér még soha nem látta olyan felszabadultnak anyjukat, mint azokban az években, amikor a nő kerülte a találkozást volt férjével, hogy végre végleg megszabaduljon tőle. Hab a tortán, hogy Beatrixre még a szerelem is rátalált: a jószívű kereskedő Kristóf személyében, aki nem sokkal megismerkedésük után már oda is költözik hozzájuk. Beatrixnek életében először van olyan partnere, aki a tenyerén hordja, és mindent megtenne érte. Kristóf romantikusan megkéri szerelme kezét, a pár úgy tervezi, hogy négy hét múlva összeházasodnak. Boldogságuk tökéletes lehetne. De a kétgyermekes anya ahelyett, hogy két kézzel kapaszkodna boldogságába, és élvezné azt, mindent eldob magától. Beatrix és gyermekei a moziban ülnek, már előre örülnek a jó vígjátéknak, amit nézni fognak. De amikor eloltják a villany, megjelenik Beatrix volt férje egy óriási rózsacsokorral a színpadon és újra megkéri volt felesége kezét. Vajon kit választ Beatrix?

Mikor lesz még "A gyanú árnyékában" a TV-ben?

2021. április 21. szerda

?
01:30 - 02:30 A gyanú árnyékában - 7. rész: Az anyámnak szeretője vanMagyar dokureality-sorozat (2012)

?
18:15 - 19:15 A gyanú árnyékában - 3. évad - 22. részMagyar dokureality-sorozat (2017)
2021. április 22. csütörtök

?
13:55 - 14:55 A gyanú árnyékában - 9. rész: Meg akarják ölni a férjemetMagyar dokureality-sorozat (2012)

Linkek

Epizód

128. rész

Gyártási év

2012
Noel Péter
Hernyó
20% kedvezmény!1 999 Ft helyett: 1 599 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

6,5
0/10
2 szavazat átlaga: 6,5
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény