Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

14:0515:10-ig1 óra 5 perc
8

A gyanú árnyékában - 6. rész

Küzdeni fogok a gyerekeimért!

Magyar dokureality-sorozat (2012)

Film adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Gyerekeit egyedül nevelő három gyerekes anya, Helga kétségbe van esve. Legfiatalabb fia, Norbert nyomtalanul eltűnt. Csak az eltépett dzsekijét találták meg. Utána legidősebb fiát, Benjámint meggyanúsítja a rendőrség, hogy fegyveres rablást követett el. Amikor Helga megpróbálja Benjáminból az igazságot kiszedni, anya és fia veszekedni kezdenek, és Benjámin lelép otthonról. Ezután Helga megtudja, hogy kiskorú lánya Szonja másodszorra is teherbe esett. Szonja nem hajlandó anyjának elárulni, ki a gyerek apja. A kétségbeesett anya, meglátogatja férjét a börtönben, akitől szeretne elválni, mert a férfit gyilkosság miatt évekre leültették. De Albert nem veszi Helga problémáit komolyan és ő tulajdonképpen a gyerekekért se aggódik. Norbertet továbbra sem találják, noha a rendőrség nagy erőkkel keresi. Helga az egész városban plakátokat ragaszt fel Norbert fényképével. Amikor Helga megtudja, hogy a lánya megint az ex barátjával Ervinnel van együtt, akitől az első gyerek is van és aki már otthagyta őt egyszer a bajban, rájön, hogy ő Szonja második gyerekének is apja. Helga szerint Ervin egy bűnöző. Anya és lánya között durva vita alakul ki, ami után Szonja, gyermekével Ervinhez költözik. Helga teljesen összeomlik. Norbert eltűnt, Szonja elköltözik, és Benjit rablással vádolják. Magát vádolja, hogy miért történhetett mindez! A szálak azonban összeérnek, és semmi sem véletlen. De mire Helga rájön, lehet, hogy már a családja darabokra hullik. És hol van Norbi?

Mikor lesz még A gyanú árnyékában a TV-ben?

2023. április 1. szombat
2023. április 2. vasárnap

Mikor volt A gyanú árnyékában az elmúlt 7 napban?

2023. március 31. péntek
2023. március 30. csütörtök
2023. március 29. szerda

?
16:40 - 17:35 A gyanú árnyékában - 93. rész: Az eltitkolt gyerekMagyar dokureality-sorozat (2012)
2023. március 28. kedd
2023. március 27. hétfő
2023. március 26. vasárnap

Kategóriák

thriller
bűnügyi

Linkek

Epizód

6. rész

Gyártási év

2012

Eredeti cím

A gyanú árnyékában
Dr. Joe Dispenza
Válj természetfelettivé!
21% kedvezmény!5 990 Ft helyett: 4 732 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

8
0/10
2 szavazat átlaga: 8
Filmelőzetes: A gyanú árnyékában
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény