Menü betöltése...
»TV műsor»RTL KETTŐ»A gyanú árnyékában
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL KETTŐ

heti műsornapi műsor
?

18:5019:50-ig1 óra
7

A gyanú árnyékában - 30. rész

Nem vehetik el a lányomat!

Magyar dokureality-sorozat (2012)

SkyShowtimeFilm adatlapja

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap… világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

A sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka…

Haller Mihály feleségével, Klaudiával és nevelt lányukkal, a 15 éves Bíró Júliával példás életet él Vácott. A házaspár 10 évvel ezelőtt vette magához a lányt, mert bár szerették volna, nem lehetett saját gyermekük. Júliát saját gyermekükként szeretik. Vér szerinti anyja nem törődött gyerekével, ivott és drogozott, ezért vették el tőle Júliát.

A problémák hirtelen jelentkeznek, mert Júlia egyre jobban lázad. Egyre magasabb a mobilszámlája, amit szüleinek kell kifizetni. Esténként megbeszélés nélkül egyre többet marad távol, lóg a suliból. Sőt egy napon a rendőrök kísérik haza: elkapták az ellenőrök, mert nem vett jegyet a vonaton. Hallerék mindezt, pubertáskori túlkapásoknak tartják, míg rá nem jönnek, hogy Júlia vér szerinti anyja, Bíró Jolán már régóta tartja a kapcsolatot titokban lányával. A nevelőszülőket ez sokként éri. Félnek, hogy elveszítik Júliát. És a 15 éves lány valóban egyre jobban eltávolodik tőlük, míg végül egy komoly veszekedés után a lány elköltözik Mihálytól és Klaudiától a vér szerinti anyjához.

Elindul a harc Júliáért. A lány hisz anyjában, hogy az évek alatt megváltozott, nem iszik, és nem drogozik. Egy nap viszont Jolánt letartoztatják, mert állítólag rablásra vetemedett és saját lánya szeme láttára viszi el őt a rendőrség. A nő persze mindent tagad, és Juli hisz vér szerinti anyja ártatlanságában és kiáll mellette, sőt nevelőszüleit is kéri, hogy segítsenek. Mihály és Klaudia tanácstalanok. Ha segítenek kihozni Jolánt a börtönből újra elveheti nevelt gyereküket, ha viszont nem, Juli ismét ellenük fordul. Mi legyen? Egyáltalán Jolán mit követett el?

thriller
bűnügyi

Mikor lesz még A gyanú árnyékában a TV-ben?

2023. szeptember 29. péntek
2023. szeptember 30. szombat
2023. október 1. vasárnap

Mikor volt A gyanú árnyékában az elmúlt 7 napban?

2023. szeptember 28. csütörtök
2023. szeptember 27. szerda
2023. szeptember 26. kedd
2023. szeptember 25. hétfő
2023. szeptember 24. vasárnap
2023. szeptember 23. szombat
2023. szeptember 22. péntek
2023. szeptember 21. csütörtök

Linkek

Epizód

30. rész

Gyártási év

2012

Eredeti cím

A gyanú árnyékában
Ken Follett
Egy új korszak hajnala
21% kedvezmény!7 990 Ft helyett: 6 312 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

7
0/10
3 szavazat átlaga: 7
Filmelőzetes: A gyanú árnyékában
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória