Menü betöltése...
»TV műsor»RTL Klub»A tanár
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

RTL Klub

heti műsornapi műsor
?

02:4003:20-ig40 perc

A tanár - 2. évad - 10. rész

(évadzáró epizód)

Magyar filmsorozat (2019)

A 2. évaddal folytatódik az RTL Klub saját gyártású sorozata, amely egy iskolai közösség rendhagyó hétköznapjaiba enged bepillantást.

A különálló részek olyan közéleti, társadalmi kérdéseket feszegetnek, mint például az örökbefogadás, identitás keresés vagy például a tinédzserek rivalizálása.

A sorozat főszerepeiben ismert színészek láthatók. Nagy Ervin fizika-kémia- és testnevelés tanárt, Anger Zsolt iskolaigazgatót, Trokán Nóra Szilárd hajdani nagy szerelmét alakítja, mellettük pedig Elek Ferencet és Ötvös Andrást is központi szerepekben láthatják az RTL Klub nézői.

A tanár minden hétköznap este az RTL Klub műsorán!

A főbb karakterek

Vasvári Szilárd (Nagy Ervin)

A fizika-kémia-és testnevelés tanár, aki egy nagy gyerek - ezért is érti meg a diákokat mindenkinél jobban. Sok tekintetben felelőtlen és vakmerő, de diákjaira mindig odafigyel, terelgeti őket, megoldja a gondjaikat. Saját családja nincs, mert számára az iskolai közösség jelenti a családot. Fél elköteleződni, de új kolléganője felkelti az érdeklődését.

Kovács Lilla (Trokán Nóra)

Az iskola új igazgatóhelyettese. Eszes, karakán, vonzó nő. Elvált, nincs gyereke. Valaha rég a főiskola alatt együtt élt Szilárddal. Nagy szerelem volt az övék, de az élet elsodorta őket egymástól. Most esélyt kapnak az újrakezdésre. Vajon sikerülni fog?

Rácz igazgató (Anger Zsolt)

A komoly és szabályokat szigorúan betartani próbáló iskolaigazgató. Mindig nagyon határozottnak és szigorúnak tűnik, de emellett jó szíve van. Gyakran keveredik konfliktusba Szilárddal, ugyanakkor barátok, és ha probléma adódik, együtt próbálják megoldani.

Szeverin (Elek Ferenc)

Pletykás és lusta, ő Ritter nagy cimborája. Igazi komikus karakter. Tanár, de a tanítás nem az erőssége. Amikor csak lehet, igyekszik megúszni, hogy dolgozzon.

Ritter (Ötvös András)

Komikus karakter, aki Szilárd bizalmasa nőügyekben. Rittert roppantul érdeklik Szilárd hódításai, mert neki nem nagyon megy a csajozás. Előszeretettel osztogat tanácsokat bármilyen kérdésben, ő az okoskodó tanár úr.

Amikor Szilárd és Szeverin Ritter legénybúcsút tart egy sztriptízbárban, döbbenetes felfedezést tesz. Szilárd diákja, Petra éjszakánként rúdtáncol! Amikor Petra barátja, Gyula erről tudomást szerez, a két fiatal hatalmas vita után szakít egymással.

Filmelőzetes: A tanár
[Hibabejelentés]

Rendezte

Kovács Dániel Richárd
Dömötör Tamás
Herz Péter

Szereplők

Nagy Ervin
Trokán Nóra
Anger Zsolt
Elek Ferenc
Ötvös András
Szász Júlia
Nagy Mari
Varga Ádám
Jónás Szabolcs
Michl Júlia
Juhász Tibor
Owaimer Adrian
Korpics Dániel
Mandula Lujza
Kovács Sándor
Schmidt Sára
Murai Emma
Winkler Tamás
Rosanics Patrik
Patocska Olivér
Benkő Claudia
Medveczky Balázs
Germann Gergő
Mikola Gergő
Ember Márk
Hozák Kevin

Linkek

Évad

2. évad

Epizód

10. rész

Gyártási év

2019

Eredeti cím

A tanár 2. - The Teacher 2

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

8,92
0/10
12 szavazat átlaga: 8,92
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény