Menü betöltése...
»TV műsor»RTL»A Város Királynői - The Real Housewives of Budapest
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
Vízfesték
Kréta
Oldaljelölő
Tempera
Ecset
Írószertartó
Színes ceruza
Rajztömb
Jegyzettömb
Golyóstoll
Ragasztó
Etikett
Olló
Kalligráfia
Spirálfüzet
Tűfilc

RTL

heti műsornapi műsor
?

19:5521:20-ig1 óra 25 perc

A Város Királynői - The Real Housewives of Budapest - 8. rész

Reality show (2023)

RTL+Film adatlapja

A város a lábaik előtt hever. Fényűző partik, páratlan villák, pezsgő társasági élet, ezek jellemzik A Város Királynői (gyártó: Solaz Media Produkciós Kft.) mindennapjait, amelybe minden hétköznap 19.55-kor a nézők is betekintést nyerhetnek az RTL-en.

Hét hölgy, mindenki mögött más és más életút, egy valami viszont közös bennük: mindannyian szemtelenül gazdagok. A drága ruhákon és luxuslakásokon túl azonban ők is hús-vér emberek, ugyanúgy küzdenek az élet nehézségeivel, hiszen van, amit pénzzel nem lehet megvenni.

Kalmár Paulinának eddig az élet gondtalan része jutott. Tehetős családban nőtt fel, tizenhárom évesen már Hongkongba szólította a modellszerződése, emellett élt Monacóban, ahol luxusmanagementből diplomázott, Andorrába pedig hazajár focista öccséhez. Paulina azonban egyelőre még nem találta meg a happy endet. Hogyan lehet feldolgozni azt, ha az utolsó pillanatban kerül lemondásra az esküvőd?

Paulina édesanyja, Pálfiné Paulina háromgyermekes családanyaként igyekszik menedzselni a hétköznapokat, amit külön nehezít az, hogy egyszerre több országban is zajlik a családi élet. A család mezőgazdasági birodalma ma már hatalmas gazdaságból, az ország egyik legnagyobb sertéstelepéből és kétszáz tagú ménesből áll. Emellett Paulinának lányával közös vállalkozása is van: Európa első relaxációs vakarással foglalkozó szalonját irányítják. A céljuk franchise láncot építeni és a vakarást egyetemeken oktatott tudományos módszerré emelni.

Apró Anna neve sokaknak ismerős lehet a Cápák között című üzleti show-műsorból. Az üzleti életben sikeres befektető a magánéletben is igyekszik helytállni, stabil párkapcsolatra és családra vágyik, ezen a téren azonban eddig elkerülte őt a szerencse. Anna fiatal, gyönyörű, okos, intelligens és nagyon sikeres – ezzel a kombinációval pedig nehéz párt találnia. Amíg az üzleti életben pénzzel és akarattal bármit el lehet érni, a szerelemben ez nem így működik.

Micheller Mónika bejárta az összes kontinenst, hatalmas baráti köre van, élete tele van mesés partikkal. A tökéletes férjjelölt is évekkel ezelőtt megérkezett görög élettársa, Dino személyében, aki az egyik leggazdagabb görög családban nőtt fel és számos budapesti szórakozóhely tulajdonosa. Móni szeretné, ha Dino segítene neki megnyitni álmai szórakozóhelyét, és a házassággal is folyamatosan cukkolja, de valójában élvezi az életét úgy, ahogy van.

Solomon Zsuzsanna hiába van papíron férjnél, két gyermekét mégis kénytelen egyedül nevelni, míg Kanadában élő férje csak nagy ritkán látogat haza. Míg Zsuzsanna keresi az igazit, férjének évek óta barátnője van. Megbeszélték, csak akkor válnak el, ha a másik szeretne újraházasodni. Zsuzsanna jelenleg tanácsadóként dolgozik, közben kitartóan keresi a szerelmet egy olyan férfi személyében, aki valódi partnere lehet.

Czeglédi Laura szinte minden vágya teljesült már. Az elegáns, stílusos és kifinomult nőt fiatalon felfedezte magának a divatvilág és 19 évesen már Náray Tamásnak dolgozott. Laura férje építési vállalkozó, ketten együtt mesés vagyonnal rendelkeznek: szépségszalonokkal, luxusingatlanokkal és hatalmas toszkán birtokkal. A sikeres modellből lett üzletasszony minden idejét lefoglalja a lakberendezés és saját ruhamárkája. Életét egy kisbaba tehetné kerekké, azonban mindeddig sikertelennek bizonyultak a próbálkozások.

Szécsényi Violetta nehéz körülmények között, szegénységben nőtt fel. Bármilyen segítség vagy támogatás nélkül lett sikeres üzletasszony, önerőből építette fel vállalkozásait. Jól menő birodalmat hozott létre, azonban a gazdagok világában napi szinten kell helytállnia minden téren. Ötször kérte meg a kezét öt különböző férfi, de Violetta mindig nemet mondott. Úgy érzi, hosszas keresgélés és zsákutca után jelenlegi párjában talán végre megtalálta az igazit.

A Város Királynői - The Real Housewives of Budapest - minden hétköznap 19.55-től az RTL-en!

A premier adásai minden hétköznap 19.55-től reklámok nélkül elérhetők az RTL+ előfizetői számára!

A műsor hivatalos oldalai:

honlap: https://rtl.hu/a-varos-kiralynoi

Facebook: https://www.facebook.com/RTLKLUB

Instagram: https://www.instagram.com/rtlmagyarorszag/

TikTok: https://www.tiktok.com/@rtlhu

sorozat
reality

Mikor lesz még A Város Királynői - The Real Housewives of Budapest a TV-ben?

2024. július 20. szombat
2024. július 21. vasárnap

Mikor volt A Város Királynői - The Real Housewives of Budapest az elmúlt 7 napban?

2024. július 14. vasárnap
2024. július 13. szombat

Linkek

Epizód

8. rész

Gyártási év

2023

Eredeti cím

A Város Királynői - The Real Housewives of Budapest 1.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

0/10
Még nem érkezett szavazat.
Filmelőzetes: A Város Királynői - The Real Housewives of Budapest
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória