Menü betöltése...
»TV műsor»Story4»Álomhajó - Kambodzsa
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
Jegyzetfüzet
Tűzőgép
Etikett
Spirálfüzet
Kréta
Rajztömb
Golyóstoll
Tűfilc
Olló
Körző
Színes ceruza
Lyukasztó
Ragasztó
Kalligráfia
Füzetbox
Grafit

Story4

heti műsornapi műsor
?

08:5010:50-ig2 óra

Álomhajó - Kambodzsa - 31. rész

Kambodzsa

Német romantikus sorozat (2011)

Film adatlapja

Egy hajó, amely bejárja a világot, varázslatos tájakra viszi utasait, akik közben élik az életüket. Hogy ez az élet ott tartózkodásuk idején minél szebb legyen, arról a kapitány, a főkomornyik, a hajódoktor és a legénység gondoskodik.

Jennifer, Eva lánya a 18. születésnapjára egy utazást kér a Deutschland fedélzetén, mert azt hiszi, hogy a fő steward, Martin, az édesapja, akit eddig nem ismert. A hajón utazik Stefan is, aki Jennifer valódi apja és Eva kérésére jött a hajóra, hogy ott ismertesse össze egymással apát és lányát.

Tobias és Manuela egy pár. Velük tart Benjamin, Tobias barátja is. Tobias a sok munkai stressztől átmenti hallásvetést szenvedett el, ami féltékennyé teszi mindennel és mindenkivel szemben. Mivel Benjamin valaha szintén szerelmes volt Manuelába, Tobias rá különösen féltékeny. Miután egy kiránduláson majdnem elüti egy busz, talán a sokktól, de visszanyeri a hallását, de nem szól sem Manuelának, sem Benjaminnak, ami komoly bonyodalmakhoz vezet.

A hajótársaság meghívására, a hajóra várják Phillip Mejée mesterszakácsot, aki régen ellenséges viszonyban van Dietrich-el, a Deutschland főszakácsával. A két férfi mindent elkövet, hogy az út során megkeserítsék egymás életét.

Oskar, a műsorszervező, a beavatási buliján sokat iszik és a filmszakadás miatt semmire sem emlékszik a történtekből. Mivel mindenki csak félszavakban válaszol a kérdéseire a helyzet félreértések sorába torkollik.

sorozat

Rendezte

Hans-Jürgen Tögel

Linkek

Epizód

31. rész

Gyártási év

2011

Eredeti cím

Das Traumschiff

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

0/10
Még nem érkezett szavazat.
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória