Menü betöltése...
»TV műsor»Story4»Álomhajó- Puerto Rico
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
Etikett
Füzetbox
Olajpasztell
Tempera
Kréta
Filctoll
Jegyzettömb
Spirálfüzet
Írószertartó
Tűzőgép
Vízfesték
Kalligráfia
Olló
Zsírkréta
Színes ceruza
Rajztömb

Story4

heti műsornapi műsor
?

10:5512:55-ig2 óra
5,33

Álomhajó- Puerto Rico - 34. rész

Puerto Rico

Német romantikus sorozat (2012)

Film adatlapja

Egy hajó, amely bejárja a világot, varázslatos tájakokra viszi utasait, akik közben élik életüket. Hogy ez az élet ott tartózkodásuk idején minél szebb legyen, arról a kapitány, a főkomornyik, és a hajódoktor és a legénységük gondoskodik.

Jan és Corrinna egy fiatal pár, akik a világ két végén dolgoznak. Jan oknyomozó riporter, Corinna tervező mérnök és csak ritkán találkoznak. Jan, azután, hogy két hétre nyomtalanul eltűnt, a hajón találkozik Corinna-val. A lány végre többet szeretne egy viszonynál, amitől Jan teljesen kiborul. Corinna végül megtudja, hogy Jan súlyos beteg, de a műtét veszélyessége miatt az operáció ellen döntött.

Markus és Carmen egy orvosházaspár. Markus szívsebész volt, de átnyergelt a plasztikai műtétekre. Anyagi helyzetük lehetővé teszi, hogy komolyan támogassanak egy puerto rico-i árvaházat, melyet gyógyszerekkel és műszerekkel látnak el. Az árvaházát és annak kórházát Carlos, Markus barátja vezeti, évtizedek óta. Markus meglepetésnek szánja a látogatást, ám kiderül, hogy az anyagi juttatások jelentős részét Carlos magának tette el, amiből fejedelmi körülmények közt él, míg az árvaházban szörnyű állapotok vannak.

Paul és Maria, régen házasok. Maria, hogy férjét megleckéztesse, amiért az csak a munkájának él, hónapokat tölt el a luxushajón és nem hajlandó haza menni. Paul, aki Paulsen kapitány legjobb barátja, végül a felesége után jön, de még ott is egyik bakot lövi a másik után.

romantikus
sorozat

Szereplő

Siegfried Rauch

Rendezte

Hans-Jürgen Tögel

Linkek

Epizód

34. rész

Gyártási év

2012

Eredeti cím

Das Traumschiff

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

5,33
0/10
3 szavazat átlaga: 5,33
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória