Menü betöltése...
»TV műsor»Cool»Apatigris
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
Tűfilc
Olajpasztell
Színes ceruza
Vízfesték
Ecset
Füzetbox
Etikett
Rajztömb
Oldaljelölő
Ragasztó
Jegyzettömb
Zsírkréta
Spirálfüzet
Olló
Bullet Journal
Tűzőgép

Cool

heti műsornapi műsor
?

14:3015:30-ig1 óra
8,33

Apatigris - 5. rész

Magyar vígjátéksorozat (2020)

RTL+Film adatlapja

A főbb karakterek

Labanc Péter (Scherer Péter)

Jószívű, jó humorú úszómester, aki egyedül nevelte fel három lányát. Most, hogy az utolsó madárka is kirepül a családi fészekből, hősünk elhatározza, hogy valóra vált mindent, ami az elmúlt húsz évben kihagyott. Először is keres egy normális társat.

Labanc Vivi (Rujder Vivien)

Péter legnagyobb lánya. Komoly, dolgozó nő, aki felnőtt, felelősségteljes társra vágyik. A családban távollévő anyja helyére kellett lépnie, ezért anyáskodik két húga felett. Előszeretettel szól bele mások életébe. Van benne mártírkodásra való hajlam. Anya szeretne lenni.

Labanc Laura (Schmidt Sára)

Péter középső lánya. Könnyen kezelhető, kompromisszumkész alkat. Ugyanakkor a három lány közül a legromantikusabb. Jogi egyetemre jár, de szíve mélyén színésznő szeretne lenni; van is hozzá tehetsége. Vonzódik a kalandokhoz és a művészetekhez.

Labanc Szandra (Michl Juli)

Péter legkisebb lánya, akit évekig az anyja nevelt. Egy igazi Lolita. Cinikus életszemlélet, vitriolos beszólások. Nehezen jön ki két nővérével és úgy alapból a világgal.

Artúr (Kamarás Iván)

Péter szomszédja. Ügyvéd, playboy. Mottója: ,,félévente új nő, új kocsi.” Barátnőjét, Kittit ugyanúgy tárgyként kezeli, mint a vásárolt szép dolgokat.

Dorka (Gryllus Dorka)

Vonzó, elvált, diplomás nő, aki egész mást mutat a külvilág felé, mint négy fal között. Titkos szenvedélyére a karrierje és a magánélete is rámehet.

Kornél (Simon Kornél)

Laza, jó humorú tűzoltó, aki egy szép napon gondolt egyet, és nyitott egy kávézót...

Professzor (Haumann Péter)

Péter bizalmasa, legjobb barátja. Nyugdíjas professzor, aki abban a lakóparkban lakik, ahol Péter dolgozik. Van egy lánya, Kriszta, akit előszeretettel ajánl Péter figyelmébe.

Katalin (Für Anikó)

Péter exneje. Telefonfüggő, munkamániás. Három gyereket szült, a legkisebbel már Péter maradt otthon gyesen. Katalin karrierje repülőstartot vett, cégvezető lett, aztán régiós főnök egy multinál. Végül kapott egy álláslehetőséget, amit nem tudott visszautasítani, és Brüsszelbe költözött.

Gábor (Medveczky Balázs)

Világutazó kalandor, akinek tényleg színház az egész világ. Javíthatatlan romantikus, akinek azt sem szabad elhinni, amit kérdez.

Krisztina (Balla Eszter)

Világutazó kalandor, akinek tényleg színház az egész világ. Javíthatatlan romantikus, akinek azt sem szabad elhinni, amit kérdez.

A történet egy édesapa mozgalmas életébe enged bepillantást, a közönségkedvenc Scherer Péterrel a főszerepben.

Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa, egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és ,,az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Laura és Gábor a hazaúton összevesznek, és amilyen hirtelen összeházasodtak, most el is akarnak válni. Vivi és Kornél kapcsolatát alapjaiban rázza meg, hogy az exeik összejönnek. Péter a saját szakításán szomorkodik. Lányai elhatározzák, hogy felvidítják, és profilt csinálnak neki a Tinderen. Péter újult erővel veti bele magát a randizásba, de Dorka még egyszer felbukkan...

vígjáték
sorozat

Szereplők

Scherer Péter
Rujder Vivien
Schmidt Sára
Michl Juli
Kamarás Iván
Gryllus Dorka
Simon Kornél
Haumann Péter
Für Anikó
Medveczky Balázs
Balla Eszter
Molnár G Nóra
Eke Angéla
Szalay Bence

Rendezte

Herczeg Attila

Linkek

Évad

1. évad

Epizód

5. rész

Gyártási év

2020

Eredeti cím

Apatigris 1.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

8,33
0/10
12 szavazat átlaga: 8,33
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória