Menü betöltése...
»TV műsor»Cool»Apatigris
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
Füzetbox
Olló
Spirálfüzet
Színes ceruza
Olajpasztell
Tűfilc
Ecset
Tűzőgép
Tempera
Oldaljelölő
Bullet Journal
Filctoll
Füzet
Ragasztó
Jegyzettömb
Vízfesték

Cool

heti műsornapi műsor
?

15:5016:55-ig1 óra 5 perc
8,33

Apatigris - 2. évad - 10. rész

Magyar vígjátéksorozat (2021)

RTL+Film adatlapja

A főbb karakterek

Labanc Péter (Scherer Péter)

Jószívű, jó humorú úszómester, aki egyedül nevelte fel három lányát. Most, hogy az utolsó madárka is kirepül a családi fészekből, hősünk elhatározza, hogy valóra vált mindent, ami az elmúlt húsz évben kihagyott. Először is keres egy normális társat.

Labanc Vivi (Rujder Vivien)

Péter legnagyobb lánya. Komoly, dolgozó nő, aki felnőtt, felelősségteljes társra vágyik. A családban távollévő anyja helyére kellett lépnie, ezért anyáskodik két húga felett. Előszeretettel szól bele mások életébe. Van benne mártírkodásra való hajlam. Anya szeretne lenni.

Labanc Laura (Schmidt Sára)

Péter középső lánya. Könnyen kezelhető, kompromisszumkész alkat. Ugyanakkor a három lány közül a legromantikusabb. Jogi egyetemre jár, de szíve mélyén színésznő szeretne lenni; van is hozzá tehetsége. Vonzódik a kalandokhoz és a művészetekhez.

Labanc Szandra (Michl Juli)

Péter legkisebb lánya, akit évekig az anyja nevelt. Egy igazi Lolita. Cinikus életszemlélet, vitriolos beszólások. Nehezen jön ki két nővérével és úgy alapból a világgal.

Gábor (Medveczky Balázs)

Világutazó kalandor, akinek tényleg színház az egész világ. Javíthatatlan romantikus, akinek azt sem szabad elhinni, amit kérdez.

Kornél (Simon Kornél)

Laza, jó humorú tűzoltó, aki egy szép napon gondolt egyet, és nyitott egy kávézót...

Glória (Ónodi Eszter)

A második évadban új szereplőként csatlakozik az Apatigris neves színészgárdájához Ónodi Eszter. A Jászai Mari-díjas színésznő Péter (Scherer Péter) kolléganőjét, Glóriát alakítja, akinek a sok csalódás után még mindig társat kereső újdonsült nagypapa csapja a szelet.

Artúr (Árpa Attila)

Péter szomszédja. Ügyvéd, playboy. Mottója: ,,félévente új nő, új kocsi.” Barátnőjét, Kittit ugyanúgy tárgyként kezeli, mint a vásárolt szép dolgokat.

Professzor (Haumann Péter)

Péter bizalmasa, legjobb barátja. Nyugdíjas professzor, aki abban a lakóparkban lakik, ahol Péter dolgozik. Van egy lánya, Kriszta, akit előszeretettel ajánl Péter figyelmébe.

Katalin (Für Anikó)

Péter exneje. Telefonfüggő, munkamániás. Három gyereket szült, a legkisebbel már Péter maradt otthon gyesen. Katalin karrierje repülőstartot vett, cégvezető lett, aztán régiós főnök egy multinál. Végül kapott egy álláslehetőséget, amit nem tudott visszautasítani, és Brüsszelbe költözött.

A történet egy édesapa mozgalmas életébe enged bepillantást, a közönségkedvenc Scherer Péterrel a főszerepben.

Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa, egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és ,,az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

A 2. évad

Még több nevetés, még több szerelem, még vadabb tigris… Az Apatigris fergeteges második évadában sok-sok humoros és drámai pillanattal várja a nagyközönséget Péter, a jószívű úszómester és három nagylánya: Vivien, Laura és Szandra.

Nagypapa, merthogy Laurának (Schmidt Sára) és Gábornak (Medveczky Balázs) időközben kislánya született. A két javíthatatlan romantikus a fiatal családosok gondjaival küzd és bármilyen hétköznapiak is ezek a problémák, mégis azzal fenyegetnek, hogy maguk alá temetik a szépen induló házasságot. És hogy ez ne legyen elég, Katalin (Für Anikó), Péter külföldön élő exfelesége is bejelenti: hazaköltözik Budapestre, hogy az unokája közelében lehessen.

A legkisebb lány, Szandi (Michl Juli) szakított kamasz szerelmével és most új – lehetőleg tehetős – párt keres magának. Terveit azonban keresztülhúzza a középkorú ügyvéd, Artúr, aki egy hosszú utazást követően, testileg-lelkileg új emberként tér vissza a szomszédba.

A legidősebb Labanc lány, Vivi (Rujder Vivien) pedig arra vár, hogy párja, Kornél (Simon Kornél) végre megkérje a kezét. Úgy tűnik, hiába. Legszebb éveit pazarolja egy férfira, aki képtelen elköteleződni.

Vivi és Kornél esküvője álomesküvőnek indul, aztán hamarosan rémálommá válik, amikor az utolsó pillanatban kiderül, hogy a lagzit nem tudják a tervezett helyen megtartani. Péter igazi apatigrisként a kezébe veszi az irányítást, és megoldja a helyzetet. Ezek után már csak a saját szerelmi életét kellene megoldania, de arra is van egy őrült ötlete.

vígjáték
sorozat

Mikor lesz még az Apatigris a TV-ben?

2024. június 29. szombat

?
14:10 - 15:15 Apatigris - 1. részMagyar vígjátéksorozat (2020)

?
15:15 - 16:15 Apatigris - 2. részMagyar vígjátéksorozat (2020)

Szereplők

Scherer Péter
Rujder Vivien
Schmidt Sára
Michl Juli
Medveczky Balázs
Simon Kornél
Ónodi Eszter
Árpa Attila
Haumann Péter
Für Anikó

Rendezte

Kovács István

Linkek

Évad

2. évad

Epizód

10. rész

Gyártási év

2021

Eredeti cím

Apatigris 2.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

8,33
0/10
12 szavazat átlaga: 8,33
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória