Menü betöltése...
»TV műsor»RTL»Az álommeló
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
Írószertartó
Lyukasztó
Olló
Golyóstoll
Füzetbox
Spirálfüzet
Füzet
Tűfilc
Etikett
Olajpasztell
Kalligráfia
Ragasztó
Jegyzettömb
Vízfesték
Tűzőgép
Grafit

RTL

heti műsornapi műsor
?

20:0021:25-ig1 óra 25 perc

Az álommeló - 2. évad - 25. rész

Üzleti reality (2024)

RTL+Film adatlapja

A világ egyik legsikeresebb üzleti reality-je, Az álommeló (gyártó: UFA Magyarország Kft.) új évada az RTL-en.

Az első évad győztese Keserű Balázs lett, aki sikert sikerre halmozott és pár hónap alatt bizonyította rátermettségét Balogh Levente számára. Az előléptetésre pedig nem is kellett sokáig várnia, mert hamarosan Levente az egyik cégének élére őt nevezi ki ügyvezető igazgatónak, sőt egyik cégében részesedést is kap, ami azt bizonyítja, hogy akiben az üzletember látja a kitartást, a tehetséget és az elszántságot, arra lépésről lépésre újabb nagyszerű lehetőségek várnak. A megüresedett elnöki asszisztens pozíció pedig ismét nyitva állt a jelentkezők előtt.

A jelölteknek a második évadban is adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket. A tét pedig 2024-ben is hatalmas, ugyanis, akit a műsor végén Levente kiválaszt, elnyeri az egy évre határozott idejű szerződéssel járó álommelót, a bruttó 3 millió forintos fizetést, egy felső középkategóriás céges autót és egyéb juttatásokat.

Az idei évben Levente átalakította a kiválasztási folyamatot: amikor egy jelöltet elküld az elnök úr, helyette érkezik egy új ember, majd a második hét végére kialakul a végleges csapat, amihez már nem érkeznek új jelöltek, onnantól pedig 14 jelölt küzdhet tovább az elnöki asszisztensi pozícióért.

Balogh Levente segítői idén is: Farmosi Larisza közgazdász, aki öt éven át volt Balogh Levente gazdasági vezetője és segítette a munkáját a Szentkirályi Ásványvíz Kft.-nél majd pár évet külföldön töltött, visszatérése után pedig ismét Levente mellett helyezkedett el és egyik cégénél ügyvezetői feladatokat lát el. Dr. Krasznai István ügyvéd (a Krasznai Ügyvédi Iroda tulajdonosa és vezető ügyvédje) Balogh Leventének és cégbirodalmának több, mint tíz éve szakmai jogi tanácsadója. A munkanapok végén ők segítenek majd eldönteni az elnök úrnak, hogy ki az, akitől megváljon és kik azok, akik még tovább maradhatnak versenyben.

Az álommeló minden hétköznap az RTL műsorán. Az epizódok visszanézhetők az RTL+-on.

A műsor hivatalos oldalai:

https://rtl.hu/azalommelo

https://www.facebook.com/alommelortl

https://www.instagram.com/alommelortl

sorozat
reality

Linkek

Évad

2. évad

Epizód

25. rész

Gyártási év

2024

Eredeti cím

The Apprentice 2 - Az álommeló 2.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

0/10
Még nem érkezett szavazat.
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória