Menü betöltése...
»TV műsor»RTL»Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:
Lyukasztó
Füzet
Ragasztó
Tempera
Kréta
Olló
Színes ceruza
Rajztömb
Vízfesték
Írószertartó
Bullet Journal
Filctoll
Spirálfüzet
Tűfilc
Ecset
Körző

RTL

heti műsornapi műsor
?

19:4521:15-ig1 óra 30 perc
6

Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban - 10. rész

Krimi-reality (2023)

RTL+Film adatlapja

Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban: a bizalom, a félelem, a taktika, a mentális hadviselés és a totális megtévesztés kegyetlen játéka.

A formabontó krimi-reality idegtépő cselekményét az élet és a résztvevők közösen írják, és ahogy egy jó bűnügyi történetben, a nagy és végső igazság csak az utolsó oldalakon derül majd ki!

22 híresség egy Tudor-stílusú kastélyba tart, hogy részt vegyen egy idegtépő megmérettetésen: túl kell élniük egy ,,gyilkosságsorozatot”, hogy megnyerhessék az akár 20 millió forintos fődíjat.

A „gyilkosok” ráadásul a játékosok között bújnak meg: ők az Árulók, akik az éj leple alatt könyörtelenül végeznek Ártatlan társaikkal. Az Ártatlanok feladata leleplezni az Árulókat, illetve – ha gyanúba keverednek – meggyőzniük társaikat saját ártatlanságukról. Ez nem lesz könnyű, elvégre a többi Ártatlan sem tudhatja pontosan, hogy kiben bízhat és kiben nem. A játékosok a Kerekasztal szertartás során, nyílt szavazással száműzhetik a vélt vagy valós gyilkost. A nagy kérdés az, hogy ki kerekedik felül: az Árulók, vagy az előlük menekülő Ártatlanok?

A kastély fura ura, a Játékmester: Árpa Attila napi Próbatételek elé állítja a játékosokat, akiknek csapatként kell dolgozniuk, mert így növelhetik a nyereményalapot. Minél ügyesebben hajtják végre a küldetéseket, annál több pénzt gyűjthetnek össze. További nehezítés, hogy a játékosoknak önállóan kell csapatokba rendeződni és mérlegelni, hogy ki és mit tud hozzátenni az adott feladat sikeres teljesítéséhez.

A 22 játékos: Nagy Zsolt színész, Szabados Ági műsorvezető, Henry Kettner digitális tartalomgyártó, Görög Zita modell, Törőcsik Dániel tetoválóművész, Krajnyák Luca online tartalomgyártó, Sváby András műsorvezető, Dobos Evelin színésznő, Szalay Bence színész, Nádai Anikó műsorvezető, Vásáry André énekművész, Horváth Éva modell, műsorvezető, Nyáry Luca író, Tapasztó Orsi mentálhigiénés szakember, Görgényi Fruzsina színésznő, dr. Gyenesei Leila világbajnok öttusázó, Schumacher Vanda műsorvezető, Tóth Szabi zenész, Mohai Tamás színész, Visváder Tamás üzletember, Varga Ferenc taktikai tréner, Solti Ádám színész

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban (Gyártó: Paprika Production Kft.) az RTL Nederland De Verraders című műsorán alapszik és már számos országban bizonyított: többek között az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Franciaországban, Spanyolországban és Belgiumban.

Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban - minden hétköznap és szombat este az RTL műsorán.

A műsor epizódjai az RTL+ felületén is megtekinthetők.

misztikus
sorozat
reality
bűnügyi

Mikor lesz még Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban a TV-ben?

2024. április 24. szerda
2024. április 25. csütörtök
2024. április 26. péntek

Mikor volt Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban az elmúlt 7 napban?

2024. április 23. kedd
2024. április 19. péntek
2024. április 18. csütörtök
2024. április 17. szerda

Linkek

Évad

1. évad

Epizód

10. rész

Gyártási év

2023

Eredeti cím

Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban 1.; De Verraders 1

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

6
0/10
2 szavazat átlaga: 6
Filmelőzetes: Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban
Műsorfigyelő
Filmgyűjtemény
Kategória