Menü betöltése...
»TV műsor»Cool»Döglött akták
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Adatok mentése...
TV csatorna sorszáma
Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható:

Cool
?

02:5504:00-ig

Döglött akták - 4. évad - 1. rész

A titokzatos harmadik

Amerikai krimisorozat (2004)

A sorozat Lilly Rush-ról (Kathryn Morris) szól, a magányos detektívnőről, aki a philadelphiai gyilkossági csoport Döglött akták osztályát vezeti. A részleg olyan régi, akár több éves, elfelejtett ügyekkel foglalkozik, melyeket a nyomozás ideje alatt nem tudtak megoldani, ezért lezártak. Lilly korábban jó megérzéseit és éles eszét folyamatban lévő gyilkossági ügyek elkövetőinek felkutatásában és kihallgatásában vettette be. Most azonban olyan tanúk meghallgatását végzi, akiknek az élete időközben teljesen megváltozott az eset óta. Lilly Rush igazi megszállott detektív, aki a modern tudományt és technikákat hívja segítségül, hogy új nyomokat felfedezve megoldjon korábban megoldhatatlannak hitt ügyeket. Lilly felkészült munkája következményeire, arra, hogy régi sebeket téphet fel, illetve hogy gyanúsítottjai újabb bűntényeket követtek el. Ha Lilly egy ügy kapcsán zsákutcába fut, tanácsot kér nagyra tisztelt mentorától, John Stillman (John Finn) főhadnagytól. Csapata tagjai között van Scotty Valens (Danny Pino) detektív, Rush megbízható és erősakaratú partnere, Will Jeffries (Thom Barry) nyomozó, aki régóta szolgál a testületnél, ezért fontos láncszem a múlthoz, és végül Nick Vera (Jeremy Ratchford) detektív, a kitartó zsaru, aki az esetek többségében határozottságával és rámenősségével szerez meg értékes vallomásokat.

Lilly Rush számára új megbízatása a Döglött akták osztályán fordulópontot jelent az életében. Hivatásává válik, hogy a rég lezárt gyilkossági ügyek ne merüljenek a feledés homályába.

A Döglött akták című krimisorozat első évadját 2003 szeptember végén mutatták be az Egyesült Államokban. A vasárnap esti fő műsoridőben játszott sorozat első része 15,5 millió embert ültetett a képernyők elé. A sorozat további részei is nagy sikerrel futottak.

Két diák vérfürdőt rendez egy plázában, de még mielőtt elfognák őket, mindketten megölik magukat. Évekkel később a pláza szellőzőrendszeréből előkerül egy kamera, benne egy felvétel a két fiú ámokfutásáról. A nyomozók arra tippelnek, hogy lehetett egy harmadik cinkosuk, aki videóra vette a mészárlást.

Mikor lesz még a "Döglött akták" a TV-ben?

2020. május 31. vasárnap

?
22:00 - 23:00 Döglött akták - 1. rész: Húsz év múlvaAmerikai krimisorozat (2003)

?
23:55 - 00:55 Döglött akták - 4. évad - 10. rész: Egy járőr halálaAmerikai krimisorozat (2006)
2020. június 1. hétfő

?
02:00 - 03:00 Döglött akták - 1. rész: Húsz év múlvaAmerikai krimisorozat (2003)

?
02:50 - 04:00 Döglött akták - 4. évad - 10. rész: Egy járőr halálaAmerikai krimisorozat (2006)
2020. június 6. szombat

?
22:00 - 23:00 Döglött akták - 2. rész: A bosszú árnyékaAmerikai krimisorozat (2003)

Szereplők

Kathryn Morris
Danny Pino
John Finn
Jeremy Ratchford
Thom Barry

Kategória

krimi

Linkek

Évad

4. évad

Epizód

1. rész

Gyártási év

2004

Eredeti cím

Cold Case
Pásztohy Panka
Jó éjszakát, Pitypang!
18% kedvezmény!1 990 Ft helyett: 1 632 Ft

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!

4,33
0/10
6 szavazat átlaga: 4,33
Műsorfigyelő